Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Crak Brewery
1461 arviota
Crak Brewery
Padova, Italy

Independent Italian Craft Brewery from 2015.

Onko tämä sinun panimo?
Rekisteröi panimosi ilmaiseksi ja hallitse panimosi tietoja Pint Pleasessa.
Rekisteröi panimo

Arviot

Post author: Harala
Harala
@ De Bierliefhebber
7 days ago
4.1
Tuoksu paahteista mallasta, kahvia, toffeeta ja aavistus savua. Maussa lisänä suklaata ja savun(oletan) tuomaa lakritsaisuutta. Suutuntumaltaan lähes hapoton, makeahko, paksuhko ja täyteläinen. Jälkimaussa paahteisuutta, savua ja kevyttä siirappisuutta.

Post author: FelixKunzJr
FelixKunzJr
@ Boissons du Monde
2 months ago
1.2
Ok, but nothing special

Post author: Nono
Nono
@ Viriato Guevara & Lynch
2 months ago
4.4
Muy poca espuma. Nuez, mucho cuerpo y regusto que va endulzando.

Post author: Grey
Grey
@ Bierloods22
2 months ago
4.0
OLUT: 2024 PANIMO: Crak Brewery OLUTTYYPPI: IPA MAA: Italia VAHVUUS (ABV): 7.0% VÄRI (EBC): Kultainen (12.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Mehevän hedelmäinen, hieman iän tuomaa tympeyttä. VAAHTO: Sormen mittainen, pienikuplainen, nopea. GREY’S VIEW Citra, Simcoe, Enigma, Strata & Cashmere DDH IPA. Ensisiemaus ja on se vielä kunnossa. Hyvä. Maku antaa hedelmäisyyttä, lievästi greippimehua, olkisuutta, sokeriruokoa. Nopea ja pehmeän pienikuplainen tuo on nauttia, makeuden taso on iän myötä ehkä korostunut, mutta ei vielä häiritsevä. Helppo, pieni, mehu. Huomaamaton DDH. MUUTA MAINITTAVAA: Crak panimon 'Fuck War'- ja vuosikerta IPA. Arvostan 🕊️ ja annan sen näkyä myös ⭐️ CANNED 11/2023 TASTED 2/2024

Post author: Berch
Berch
@ Hopfen und Malz Aachen
2 months ago
3.5
👁 tiefschwarz; gemischtporiger, haselnussbrauner Schaum 👃🏻 Kaffee, Röataromen 👄 Das ist ein solides, recht trockenes Stout, der zugesetzte Kaffee, ist aromatisch präsent und bringt auch eine gewisse Säure mit. Nebenher schwingt auch dunkle Schokolade ein wenig mit. So ganz überzeugt es mich jedoch nicht bzw. Coffee Stouts habe ich schon vielschichtiger erlebt.