Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Caramel Fudge Stout BA (Brandy Edition) 11.5%, Brouwerij Kees, Netherlands
6 notes
3.7
Caramel Fudge Stout BA (Brandy Edition)
11.5% Imperial Stout

Avis

Post author: muikku3
muikku3
@ Beerdome
3 years ago
Caramel Fudge Stout BA (Brandy Edition), Netherlands
3.9
Enpäs edes muista milloin viimeksi olisin Kees'sin olutta juonut.Parempi korjata tuo asia,hellästi käteeni ujutetulla lahjuksella Kiitän 🍻. BB on tässä 11/21 ja vahva tuntuma olisi että tämä olisi 11/18 tölkitetty,reilu 2vuotiasta siis 🤔. Tuoksu on makeamman karamellisen toffeinen ja kermaisemman vaniljaisen suklainen.Varsin jälkiruokamainen 😋. Suutuntumassa pientä kepeyttä paistaa lävitse.Vaikka keskitäyteläistä ja snadisti tahmaavaakin se yrittää kovasti olla.Ohan se toki myös melko tasoittuneen suoraviivaista. Maussa karamellisyys /makeus on varmasti vähän jo menettänyt terävintä iskuaan.Aavistuksen nokista ja kevyt paahteista suklaisuutta puskee esiin,kepeän vaniljaisen kastikkaan kaverina.Brandy on maussa mukana ja tekemässä selvästi tätä olutta.Se tuo tähän hyvällä tavalla munaa 💪Maistumatta viinaiselta tai mitenkään yhtään liian terävältä. Pitäisi varmaan ostaa joku Kees'sin tuoreempi "BA" olut testiin koska tämähän on varsin kelvollista tavaraa 🍻.

Post author: Carlos C
Carlos C
5 years ago
4.1

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Beerdome
5 years ago
Caramel Fudge Stout BA (Brandy Edition), Netherlands
4.2
BB 11/21. Sormen paksuinen vaalean ruskea vaahto. Hyvin tumman ruskea BA IS. Tuoksussa paljon makeaa karamellia, vaniljaa, ja pehmeää tummempaa toffeeta, alkoholinsävyistä brandya, kuivahedelmää ja pehmeää makeaa tummahkoa suklaata. Maussa alkuun kepeän alkoholista brandya, kuivahedelmää ja runsaampaa tummaa kuivahkoa suklaata, sekä kuivattavaa paahteisuutta ja kevyttä nokisuutta, tummempaa toffeeta ja karamellia, kahvia, kevyesti vaniljaa sekä kepeästi suklaakakkuista tummempaa paahteista maltaisuutta. Katkeroa keskiverrosti. Jälkimaku on kuivahkon paahteinen, tummahkon suklainen ja kevyen brandyinen. Suutuntuma on suht hiilihapoton reilun keskitäyteläisellä rungolla. ----------- Mielenkiintoinen versio tämä BA Brandy tästä Caramel Fudge Stoutista. Brandy on sopivasti esillä. Tummaa suklaata reilusti. Maukas karamellisuus ja toffeisuus. Olisin toivonut hiilihappoja enemmän, kun jäi suht flätiksi näin. Mut silti maistui.

Post author: Amppu
Amppu
5 years ago
Caramel Fudge Stout BA (Brandy Edition), Netherlands
3.9
Tämä taitaa olla heikoin näistä kaikista (kolmesta?). Paljon ohuempaa mitä odotin. Suutuntuma jää laihaksi. Makua kuitenkin on ja brandykin on selvästi läsnä, kivasti lämmittää nielua. Hyvä tämä on, mutta ei oikein omaan makuun loistava. Ei nyt irtoa enempää kyn Earth houria vietettäessä ei näe edes kirjoittaa 😁

Post author: Porterhouse
Porterhouse
@ Beerdome
5 years ago
4.5

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Beerdome
5 years ago
Caramel Fudge Stout BA (Brandy Edition), Netherlands
4.2
Ensimmäinen arvio Pintissä. Brouwerij Kees on mun yksi lempipanimoista. Varsinkin tummat oluet heiltä ovat antaneet mulle monesti hyviä fiiliksiä. Tämä on heidän Fudge Stoutin tynnyriversio ja näitä on muuten ainakin kolme eri versiota. Tämä nyt maistosss oleva brandyn lisäksi Heaven Hill ja Woodford -viskiversiot. Suomen A-kauppa toi valikoimaan Woodfordin ja tätä brandy-editionia löytyy esimerkiksi Euroopan nettikaupoista. Mainittakoon että Keesin perus Caramel Fudge oli aivan liian makea mun makuun. Sellainen jyrkkä imelän ylimakea jälkkäri. —— Itse olut on totutun tummaa ja valoa vasten löytyy reunoilta pientä punaisuutta. Tuoksu on hienostuneen alkoholinen, upean makean toffeinen, suklainen sekä tumman maitokahvinen. Nam! 😍 Ja se maku on kyllä niin ihanan pehmeä ja suklaisen samettinen. Makeaa alkoholia löytyy kyllä mausta, mutta se näykkii makuhermoja sillai kevyen lempeästi. Ainakin tämä brandy-versio on siis oikein onnistunut. Muutamien arvioiden mukaan Woodford-versio olisi jopa liian viskinen? Mausta löytyy kaikki makean imperial stoutin peruselementit kahvista makeaan suklaaseen sekä lisäksi tästä löytyy kypsää syksyn marjaisuutta. Mä tykkään. Ehdottomasti hienostunut nautiskeluolut. Tätä löytyy onneksi toinenkin tölkki varastosta sekä myös pari WoodFordia jotka jätän suosiolla ensi vuoteen. Päiväystä en tölkistä löytänyt, mutta Untappd tämä on lisätty 08/11/18, joten tuore tölkki kyseessä. 4.2/5.