Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Let Forever Be 5.5%, Whiplash, Ireland
27 notes
3.7
Let Forever Be
5.5% American Pale Ale

Avis

Post author: pepsii
pepsii
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Let Forever Be, Ireland
3.8
PE 19.04.19 Oranssi samea olut ja reilun parin sormen höttönen vaahto pinnalla. Jätti runsaasti pitsiä. Tuoksu on kirpsakan sitruksinen ja vaalean maltainen. Suutuntuma on liukas, pehmeä, miedon hapokas ja liki keskitäyteläinen. Maku on sitruksisen raikas, etäisen hedelmäinen, ruohoinen ja karamellinen. Vaalean maltainen, pehmeä runko ja pelkällä ohralla. Ei ole lisätty kauraa eikä liioin vehnää. Jälkimaku on ruohoinen, sitruksinen ja katkerot erityisen pehmeät. Single hop olueksi varsin mainio. Suoraviivainen, muttei yksitoikkoinen.

Post author: Kévin D
Kévin D
5 years ago
Let Forever Be, Ireland
4.1

Post author: Harri S
Harri S
5 years ago
3.8
Kiva hedelmäinen apa. Itselleni nousee mango mausta esiin, mistä tämä jää mieleen.

Post author: Christophe R
Christophe R
@ La Moustache Blanche
5 years ago
Let Forever Be, Ireland
4.5

Post author: Hyub74
Hyub74
5 years ago
5.0
Résolument Neipa Pas excessivement trouble Très houblonnée et épaisse Bière qui a du corps et assez punchy qui tranche bien avec sa douceur ... qu’est ce que c’est bon !

Post author: Juuso A
Juuso A
5 years ago
Let Forever Be, Ireland
3.0
Onpas kirkas whiplashiks. Citraa tulee kuten olettaa saattoi. Sitruksista ja kevyttä, kevyesti katkeroitu. Kevyesti hapotettu. Saunasta suoraan toimii oikein hyvin. Helppo.

Post author: Grey
Grey
@ Beer Zoo
5 years ago
Let Forever Be, Ireland
3.5
OLUT: Let Forever Be PANIMO: Whiplash OLUTTYYPPI: APA MAA: Irlanti VAHVUUS: 5,5% VÄRI (EBC): Aprikoosinkeltainen (-) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Raikas, sitruksinen. VAAHTO: Kolmen sormen mittainen, saippuavaahtoinen. GREY’S VIEW Alkuun kevyehkö, puolirunsaammin sitruksinen, greippinen ja niiden kuorisuutta. Puoli livakka kokonaisuudessaan. Makuja tasapainottamassa on viljaisampi twisti kuin myös leipäisyys. Loppua kohden sitruksisuus taittuu karamellimaisuuteen pehmentäen loppuliukua sopivasti. MUUTA MAINITTAVAA: Kevytrakenteinen ja -mielinen pikku APA. Selkeä ja helppo makukirjoltaan ja sopisikin hyvin vaikkapa after work olueksi.

Post author: Esa T
Esa T
5 years ago
4.5

Post author: Gibbo
Gibbo
5 years ago
3.7

Post author: Skoto
Skoto
5 years ago
4.0