Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Super Typhoon 7.7%, Tree House Brewing Company, United States
9 notes
3.7
Super Typhoon
7.7% Imperial IPA / Double IPA
Super Typhoon is a rendition of Hurricane that features amplified additions of Simcoe and Citra in both the kettle and the dry hop. Additionally, process modifications make for a fuller bodied base beer capable of absorbing the additional hop charges without becoming abrasive or astringent. The result is perhaps our favorite amalgamation of hops in our short history. We taste heavy notes of tropical fruit and passion fruit from the Simcoe blending seamlessly with orange sherbet notes from the Citra. An airy mouthfeel and a creamy body makes for a beer that never becomes burdensome to drink, and gets better as you move through the glass. We are excited to share it with you.

Avis

Post author: orson
orson
@ Tree House Brewing Company
3 years ago
Super Typhoon, United States
4.0
Tölkitetty 18.5.21 Kunnon kermavaahtoa kerää katolle. Tuoksussa appelsiinia, greippiä, yrttisyyttä, havua ja välillä tulee vähän makeutta esiin. Hieman erikoinen tuoksu. Suutuntuma keskihiilihappoinen, runsas, kuiva ja pehmeä. Maussa sitrusta, greippiä, havua, hieman yrttisyyttä, sekä karvautta ja ruohoisuutta. Jälkimaku aika suuta kuivattava, greippinen ja pehmeä. Makeutta ja mehuisampaa trooppisuutta tämä kaipaisi. Muuten kyllä oikein laadukasta tekemistä.

Post author: Deleted by user
Deleted by user
4 years ago
Super Typhoon, United States
4.3
Todella hyvä dipa. Jälleen firmalle tyypillisesti kaikki mukavasti tasapainossa. Todella maukas. Häviää omassa pisteytyksessä Perfect stormille, joka tuotekuvauksen perusteella oli samaa tuoteperhettä.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Tree House Brewing Company
4 years ago
Super Typhoon, United States
4.3
Sunnarit ja lasiin puumajan Super Taifuuni. Tölkitetty alle 4 viikkoa sitten, 16.06. Humalina Simcoeta ja Citraa. UT 4.41 ja ns Tree Housen vanhaa tuotantoa. Ihan oikean värinen ja hyväntuoksuinen hopsi. Happamaa hedelmäisyyttä ja hintsusti ruohoisuutta. Citra on melko hallitsevana esillä ja humalointi melko massiivista. Ensisuullisesta lähtien huomaa happamuuden ja suuta kuivattavan maun heti. Kuivahumalointi on hallittua, mutta hieman se nielussa silti tuntuu. Makea hedelmäisyys seuraa perästä kun olut lämpenee. Muutenkin olut avautuu paremmin vasta puolivälin jälkeen. Happamuus on silti hallitseva koko oluen nauttimisen ajan. Alkoholi toki täysin piilossa ja runko sekä suutuntuma paksu. Ei parasta Tree Housea, mutta toki laadukas ja maukas. Itselleni voimakas kuivahumalointi alkaa tökkimään melko helposti. Tässä se oli, kuten aiemmin sanoin, havaittavissa, mutta hallittua.

Post author: Miitre
Miitre
4 years ago
Super Typhoon, United States
4.3

Post author: Winzard
Winzard
@ Tree House Brewing Company
4 years ago
Super Typhoon, United States
4.2
Boostattu Puumajan Typhoonia lasiin. Humalina hääräävät Simcoe ja Citra, ja soppa on tölkitetty 26/02/20. Ikää on siis tänään tasan 5 viikkoa. Olut kaatuu lasiin melko vaalean keltaisena ja paksun mehuisana. Pinnalle nousee runsas lähes kolme sormea korkea vaahto. Laskiessaan jättää lasin reunan täysin pitsin peittoon. Tuoksussa mukavan raikasta greippisyyttä, passionhedelmää, appelsiinia ja persikkaa. Taustalla ripaus verkkomelonia ja vaaleaa yrttisyyttä. Hieman aavistuksen makeaa humalakäpyisyyttä ja havuisuutta. Maku on melko voimakkaasti humaloidun havuinen ja katkeroinen. Mukana on myös reilusti greipinkuorta, appelsiinia, passionhedelmää ja mangoa. Jälkimaussa runsaasti humalakäpyisyyttä ja reilua kuivaa yrttisyyttä. Suutuntuma on miellyttävän paksu ja melkein voisi sanoa mehuisa. Alkoholi on luonnollisesti täysin piilossa. Mukava DIPA, jossa kivasti makua. Ei kuitenkaan mitenkään erityisen massasta poikkeavaa tai erillaista. Laadukas ja hyvin tehty olut.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Tree House Brewing Company
4 years ago
Super Typhoon, United States
4.3
Tölkitetty 26.2.2020, joten nautiskeluhetkellä 30.3.2020 ikää 2 päivää vaille 5 viikkoa. 1,5 sormen paksuinen valkea kuohkea vaahto. Samean keltaista american dipaa. Tuoksussa makean mehukasta tuoretta trooppista ja eksoottisemman sävyistä hedelmää (ananasta, mangoa, mandariinia ja kepeää passionhedelmää sekä kevyttä melonisuutta), kevyttä sitruunaisuutta, kepeää kukkaisuutta ja kevyttä tuoretta ruohoisuutta. Maussa runsaasti happamaa kirpeähköä sopivasti kuivattavaa sitruunaisuutta ja sitruunankuorta, ruohoisaa ja yrttistä tuoretta kuivakkaa humalapellettiä, makean mehuisaa pehmeää trooppista hedelmää (mandariinia, monipuolista melonisuutta, ananasta, kevyttä mangoa ja passionhedelmää) ja kepeää maltaisuutta jäljempänä. Katkeroa reilummin tullen viiveellä mukaan. Jälkimaussa happamahkoa sitruunaisuutta sekä kuivahumalointia kera makeamman trooppisen hedelmäisyyden. Suutuntuma on kirpsakan reilumman hiilihappoinen lähemmäs keskitäyteläisellä mehuisalla rungolla. ——————— Alkaa tämä Tree Housen tyyli tulla tutuksi näitä enemmän maistellessa. Selkeästi pohjana on tällainen kuivakka sitrushedelmäinen humalointi. He tekevät sen todella laadukkaasti. Ei ihan suosikkejani, mutta maistuu. Tässä todella mielenkiintoinen trooppinen ja eksoottinenkin pehmeä hedelmäisyys. Edit. Nostellaas pykälän ylemmäs toisella maistolla. Päälle 2 viikkoista ja hyvää on.

Post author: Paulorfo
Paulorfo
4 years ago
3.0

Post author: Matt P
Matt P
5 years ago
4.3
This was an added bonus to our trip to Angry Chair. I noticed someone with a can in his hand that looked like a Tree House design. I went and asked him and sure enough it was this beer. He told me to grab a plastic cup and he would share since i have never had a tree house. This had a huge tropical smell and flavor. Very nice dipa. Great added bonus to a fun day of breweries on the gulf coast of florida.