Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Bourbon County Brand Stout (2017) 14.1 %, Goose Island Beer Company (AB-InBev), United States
20 ratings
4.3
Bourbon County Brand Stout (2017) 14.1 %
14.1% Imperial Stout
The Original Goose Island Bourbon County Brand Stout. Intense aromas of charred oak, vanilla, caramel, smoke.

Reviews

Post author: orson
orson
@ Hoptimaal
8 months ago
Bourbon County Brand Stout (2017) 14.1 %, United States
4.5
✴️✴️✴️✴️ 7️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ ✴️✴️✴️✴️ 🍻🍻Enjoying Bourbon County Brand Stout in my home garden as my 7000. beer here in Pint Please 🍻🍻 By the way, thank you all Pint Please people! This is a unique beer community, where people who like completely different beers know how to appreciate others and positively comment on people's different beer ratings and opinions about beers. Amazing beer community! _________________________________ This beer is bottled 25. August 2017 so more than six years ago. Aroma: quite sweet, bourbon, oak barrels and raisins. Mouthfeel is smooth, balanced, rich and dry. Taste: roastiness, bourbon, raisins, oak barrels, vanilla and some sweetness. Aftertaste is dry, some bitterness and oaky. Nice warming touch. I didn't expect this to has so strong raisins aroma and taste. I was expecting more Bourbon. Still quality beer and I am privileged to have been able to taste this after such a long cellaring. ___________________________________ Tuoksussa tammitynnyriä, kuivattuja hedelmiä, bourbonia, rusinoita ja makeutta. Suutuntuma on tasapainoinen, ryhdikäs, pehmeä ja kuivahko. Maussa rusinaisuutta, bourbonia, tammitynnyriä, hieman vaniljaa, paahteisuutta ja hitusen makeutta. Jälkimaku on kuiva, aika pehmeä, mutta kuitenkin myös hieman paahteisen karvas. Lämmittää kivasti. Mitä kauemmin olut oli lasissa sitä enemmän tuoksu alkoi lumoamaan. Kivasti alkoi avautumaan yhä enemmän tuo tammitynnyri ja Bourbon. Tämä oli tosiaan pullotettu yli kuusi vuotta sitten ja kyllähän tässä huomaa, että ei tämä mitään suoraan pakasta vedettyä tavaraa ole. Vähän on kellari - fiilistä, eli monet särmät tasoittuneet. Näissä Bourbon County oluissa olen niistä särmistä pitänyt ihan älyttömästi, mutta kyllä tällekin on paikkansa. ___________________________ Aikanaan kun Pint Pleasen otin käyttöön näpyttelin tänne maistamani oluet muista kirjanpidoistani. Nyt jo vuosia tämä on ollut pääasiallinen kirjanpitokanavani. Tänään se saavutti 7000. oluen rajapyykin. No eikun eteenpäin sanoi mummo lumessa. Kiitos muuten kaikille pinttiläisille! Tämä on jotenkin niin uniikki olutyhteisö, jossa aivan erilaisista oluista pitävät osaavat arvostaa toisia ja positiivisesti kommentoida ihmisten erilaisia olutarviota ja mielipiteitä oluista. Upeaa yhteisöllisyyttä!

Post author: Jesse
Jesse
2 years ago
3.2

Post author: muikku3
muikku3
@ Beer Republic Web Shop
2 years ago
Bourbon County Brand Stout (2017) 14.1 %, United States
4.5
Tämä on tullut nautittua nyt aikaslailla vuoden välein,tämän ollessa nyt kolmas kerta.Kivasti on kyllä pehmennyt,mutta makuaan se ei ole kyllä laisinkaan menettänyt 🥰🍺. Karamellisoitua vähän kytevää tammipuista hiilisyyttä,savuisuutta ja vaniljaa oikein tasapainoisena kokonaisuutena.Bourbon vieläkin antaa itsestään kuulua juuri oikean lailla 🤌. Huippu olut vieläkin ei voi muuta sanoa 😘🍻✌️.

Post author: Tuomas S
Tuomas S
@ Beer Republic Web Shop
2 years ago
Bourbon County Brand Stout (2017) 14.1 %, United States
4.5
Kaikki täysin tasapainossa. Paljon vaniljaa, maltillinen paahde ja samettinen

Post author: Mr X
Mr X
3 years ago
Bourbon County Brand Stout (2017) 14.1 %, United States
4.7
My neighbor broke this out & yum. Heavy on the Smokey oak and vanilla. And let’s not forget the bourbon. It really aged well. Yummy is all I can say.

Post author: Kalle L
Kalle L
3 years ago
4.9

Post author: God-Emperor's Wraith Form
God-Emperor's Wraith Form
@ Beer Republic Web Shop
3 years ago
Bourbon County Brand Stout (2017) 14.1 %, United States
4.1
Bottled 08/17. Scent of banana, caramel, dark malts. Taste of dark fruits, figs, bit banana, caramel bourbon, muddy chocolate, earthy minerals. Finishes boozy, very astringent, tad bitter. Medium body only. Nicely sticky though. Bit too dry boozy feel to it. Also don't like banana in Imperial stouts (probably comes from the barrel used)

Post author: Tommi L
Tommi L
3 years ago
5.0
2018 oli ensimmäinen BCBS itselle ja se oli hieman liian makea itselle siksi se oli vain 4.9/5 mutta tämä 2017 versio on pelkkää rakkautta.

Post author: SimonDönder
SimonDönder
@ Goose Island Beer Company
3 years ago
Bourbon County Brand Stout (2017) 14.1 %, United States
4.8
Tämän illan hitaana bcbs -17 ja nyt pääsee jo hieman vertailemaan, kun on -18 versio pohjilla. Let's see 🍺 Nenään tarjoillaan bourbontynnyrissä kyllästettyä suklaata, karamellista vaniljaa sekä tukevaa mallaspohjaa. On tämäkin kyllä paksua tavaraa. Öljymäisen liukasta ja tuhtia. Eri tavalla kuitenkin kuin 18, joka oli enemmän sellaista mutaisen paksua. Tämä on paljon liukkaampaa tavaraa. Maussa perinteiset elementit tuhdista maltaisuudesta pehmeään suklaaseen, mutta tässä jotenkin tuo bourbon potkii paljon kovemmin. Ei kuitenkaan ammu yli tai peitä muita alleen. Myös puista tynnyrin makua on reilusti esillä. Karamellinen vaniljakin tulee tässä esiin todella hienosti eikä jää niin paljon suklaan varjoon. Aivan loistava olut ja mukava huomata, että vuosikertojen välilläkin on huomattavia eroja 🍻 Ainiin. Emäntäkin tykkäsi, joten kai näitä joutuu tästä lähtien haalia kaksin käsin 🤷😅

Post author: elmoo51
elmoo51
3 years ago
Bourbon County Brand Stout (2017) 14.1 %, United States
4.7