Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Storrowed 8.4%, Trillium Brewing Company, United States
10 ratings
3.7
Storrowed
8.4% Imperial IPA / Double IPA
Storrowed Double IPA presents as a deeply hazy, warm yellow/orange hue. Leading with a dank nose of fresh pineapple, mango peel, and stone fruit, the palate follows with intensely juicy flavors of overripe mango, canned pear, notes of grapefruit pith, and a background hit of raw sugar. That kiss of sweetness is balanced by a gentle and resinous bitterness to round out Storrowed as a smooth, delicious, and drinkable Double IPA.

Reviews

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Trillium Brewing Company
2 months ago
Storrowed, United States
4.0
Pettymys. Sekava. Ei toki huono, mutta odotin paljon enemmän. Tasapaksu. Tylsä. Pöh. Reissun viimeinen olut.

Post author: King Goblin
King Goblin
3 years ago
4.0

Post author: Miitre
Miitre
3 years ago
Storrowed, United States
4.4
Lci

Post author: Grey
Grey
@ Trillium Brewing Company
3 years ago
Storrowed, United States
4.4
OLUT: Storrowed PANIMO: Trillium Brewing Co. OLUTTYYPPI: DIPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS (ABV): 8,4% VÄRI (EBC): Appelsiininkeltainen (15.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Mieto. Kevyen kuusinen ja kevyelti sitruksinen. VAAHTO: Lähes olematon. GREY’S VIEW Vic Secret & Citra humaloitu DIPA. Katsotaanpa tarkemmin. Ensipuraisu on jykevän hedelmäinen ja sitruksinen. Kauttaaltaan raikas. Mauissa alkuun sitruunamehua, puristus greippiä sekä cantaloupemelonia. Myös ruohoisempaa kuusisuutta löytyy paletista kivasti. Maku kehittyy hitaasti kohti tahmaavan pihkaista toffeisuutta, jos sille antaa aikaa. Runko on puolitukeva, lähes hiilihapoton ja melkoisen reilusti kuivahumaloitu, mikä tässä tapauksessa kuitenkin sopii kokonaisuuteen, pihkuna sentään, kyllä! Jälkimaussa kuiva hedelmäinen, esitellen rehevää olemustaan kovinkin antavasti. MUUTA MAINITTAVAA: Mielenkiintoinen Trillium. Riittävän moninainen ja antavan rehevä. Sulokas neito se on. CANNED 31/8/2020 TASTED 17/10/2020

Post author: Winzard
Winzard
@ Trillium Brewing Company, Fort Point
3 years ago
Storrowed, United States
4.2
Trilliumin uusi DIPA Storrowed joutuu kovaan paikkaan heti King JJJ:n jälkeen. Olut on tölkitetty 31/08/20, joten ikää tänään pari päivää päälle 6 viikkoa. Olut kaatuu lasiin melko kirkkaan keltaisena ja täysin samean utuisena. Pinnalle nousee sormen korkea vaalea ja pienikuplainen vaahto. Tuoksussa on greippistä katkeroa, metsäisyyttä, rapeaa ruohoisuutta ja tietysti paljon raikasta hedelmää. Ihan miellyttävä, mutta ei mitenkään massasta poikkeava. Maku on kuivahkon katkeroinen ja greippisen metsäinen. Pientä yrttisyyttä ja reilummin raikasta appelsiinia, ananasta, kiwiä, persikkaa ja passionhedelmää. Jälkimaussa kevyttä kauraisuutta ja rypäleisyyttä. Suutuntuma on keskivertoa ja alkoholi on piilossa. Oikein juotava perinteisempi DIPA Trilliumilta. Olut on laadukas ja maukas, mutta ei herätä mitään suurempi tunteita.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Trillium Brewing Company
3 years ago
Storrowed, United States
4.2
31.8.2020 tölkitetty ollen nyt 5,5 viikkoista. Tuoksu lupailee enemmän persikkaisen ja mandariinisen makeaa hopsimehua, mut maussa tuttu Trilliumin puraisu iskee. Kuivakkaa sitrusta, yrttistä pellettiä ja mallasta sekä appelsiinia tuoksun hedelmien lisäksi. Peruslaadukas Trillium ilman ihmeitä.

Post author: Miitre
Miitre
5 years ago
Storrowed, United States
4.5
Änäriä ja dipaa. Ja meijän Patekin painoi hatullisen! 💪🏻 Elokuun alkupuolella purkitettu on tämä. Lasiin kaatui todella paksun kermaista dipaa. Syvän oranssinrusehtava ja täysin samea. Tuoksu on mielettömän runsas. Puolikypsät ja mehuisat ananakset ja mangot tunkeutuvat syvälle sieraimiin. Hunajaista melonisuutta ja kevyttä aprikoosisuutta. Suutuntuma on paksun smoothiemainen ja todella runsas. Maku on melko kypsähkön mangoisa, ananaksinen ja kevyen kypsän kiivinen. Appelsiininkuorisen greippiset katkerot seuraavat, mutta puraisevat vain vähän. Kuiva greippisyys lopussa saa toivomaan uutta huikkaa. Ihan kuin olisi iän puolesta ihan hieman kypsynyt, ollen himppasen liian kypsän puolella. Mutta täysin huima suoritus jälleen tämän ikäiselle ipalle. Wau! 4,4.

Post author: Nikke B
Nikke B
@ Trillium Brewing Company
5 years ago
3.8
Ei mulle mikään nappisuoritus. Melko kitkerä, greippiä / verigreippiä ja ylikypsää hedelmää. Vähän saa suun mutrulle ja sellasen hmmm-fiiliksen