Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Double Simcoe Daydream 8.5%, Other Half Brewing Co., United States
5 notes
3.7
Double Simcoe Daydream
8.5% Imperial IPA / Double IPA

Avis

Post author: Mr X
Mr X
@ C J's Doghouse
6 months ago
Double Simcoe Daydream, United States
4.3
I paid a little for this one but it delivers so it was worth it. This is fruity and juicy that leans towards cantaloupe, mango, hint of passion fruit and just a concoction of juicy fruit. Lingers in the mouth. Bitterness is very light. Just really tasty.

Post author: Miitre
Miitre
4 years ago
Double Simcoe Daydream, United States
3.7

Post author: Winzard
Winzard
@ Other Half Brewing Company
4 years ago
Double Simcoe Daydream, United States
4.1
Jos tähän väliin välillä Other Halfia. Daydream-sarjan DDH Simcoe, jossa on Simcoeta kaikissa muodoissa. Tölkitetty 26/12/19, joten ikää tänään pari päivää vajaa 4 viikkoa. Kaatuu lasiin lähes jaffankeltaisena ja täysin samean mehuisana. Aavistuksen kellertävä kermainen vaahtokukka nousee oluen pinnalle. Tuoksussa miellyttävää kirpeää greippiä ja sitrusta. Mukana on myös aavistus hapokkuutta ja toki reilusti appelsiinia, ananasta ja kiwiä. Taustalla on myös pientä vaaleaa yrttisyyttä ja havuisuutta. Maku on todella runsaasti humaloitu, ja hento havuinen katkero puraiseekin kielestä ensimmäisellä huikalla. Aavistuksen hapanta greippiä, appelsiinia ja verkkomelonia on tarjolla myös paljon. Suutuntuma on ihan mukava, ja alkoholi on luonnollisesti piilossa. Oikein kiva ja helppo DIPA. Makupaletti jää vain vähän ohkaseksi. Silti erittäin laadukas ja hyvä olut.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Other Half Brewing Company
4 years ago
Double Simcoe Daydream, United States
4.2
Tölkitetty 26.12.19 ja nautittu 21.1.20, joten ikää pari päivää vaille 4 viikkoa. Kevyt valkea vaahto ja sameaa kevyen tummemman keltaista dipaa. Tuoksussa pehmeää happamahkoa sitrusmaisuutta, kepeän pehmeää humalaista kukkaisen ruohoista ja osin havuista yrttisyyttä, makean pehmeää trooppista hedelmää (aprikoosia, passionhedelmää, mangoa, kepeästi appelsiinia ja ananasta) ja kepeää pehmeää vaaleaa maltaisuutta. Maussa osin kuivattavaa happamaa sitruunaisuutta, kuivakkaa humalaista yrttisyyttä ja havuisaa ruohoisuutta, makean mehuisaa kypsemmän pehmeää trooppista hedelmää (aprikoosia, appelsiinia, passionhedelmää, mangoa, hunaja-/cantaloupemelonia ja kevyemmin ananasta) ja maukasta kauraisen vaaleampaa maltaisuutta. Katkeroa keskiverrosti. Jälkimaussa kevyen pehmeää yrttisen ruohoista humalapellettiä, kepeää makeaa aprikoosista/passionhedelmäistä hedelmää ja kevyttä maltaisuutta. Suutuntuma on kirpsakan pehmeän hiilihappoinen keskitäyteläisellä pehmeän mehuisalla rungolla. —————— Tutut Simcoen tuoksut tulivat nenään heti tölkin kaadettua lasiin. Simcoe on kiva humala, mutta ei silti se oma suosikki varsinkaan yksinään käytettynä. Hyvin se silti jaksaa kantaa ja runko on riittävä. Kaurainen maltaisuus aina plussaa.

Post author: Ruddock81
Ruddock81
5 years ago
Double Simcoe Daydream, United States
5.0