Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Trumpski 11.0%, Garage Beer Co., Spain
6 notes
3.4
Trumpski
11.0% Imperial Stout

Avis

Post author: Perttu
Perttu
@ Sori Taproom
5 years ago
2.5
Läpinäkymätön mustanruskea väri, hento vaahtorengas. Ruisleivän juuren muhkea tuoksu. Kuivahko maku muistuttaa melkoisesti kotikaljaa. Alkoholi ei erotu maussa. Ei huono, mutta vähän muuta kuin stoutilta odotin.

Post author: Johnny L
Johnny L
5 years ago
4.0

Post author: pepsii
pepsii
@ Pien Shop & Bar
6 years ago
Trumpski, Spain
3.4
Melkein mustan värinen, ei vaahtoa. Tuoksu on todella yrttinen, salmiakkinen. Maku on samalla linjalla tuoksujen kanssa. Salmarilta maistuu, yrttejä seassa, soijaa, tummia marjoja ja paahteisuutta. Jälkimaku on suolaisen soijanen, yrttinen, kypsän marjainen. Suutuntuma on kevyenlainen, lähes hiilihapoton ja vähän karkea. Pieni pettymys, ettei maistu täyteläisemmältä, mutta russian imperial stoutin tapaan on sopivan rouhea.

Post author: Timo K
Timo K
@ Pien Shop & Bar
6 years ago
Trumpski, Spain
4.0
Mustaa on ja se perinteinen parin millin vaahto, joka tässä tapauksessa on kauniin punertavan ruskea. Tuoksussa ensimmäisenä esiin nousee suhteellisen ärhäkkä yrttisyys ja salmiakki. Jopa sellainen jägermaister-parfyymi avaa nenää. Minttua, eukalyptusta jne. Suutuntuma on yllättävän ohut ja lievän happoinen. Maussa samaa klangia kuin tuoksussakin. Kuivaa ja voimakasta tavaraa. Lakritsin ja kuivakan katkeron kanssa tanssitaan loppuun ja kiva pieni alkoholin lämpö vielä lopun jälkeen. Paljon hyvää, mutta ei mitään ällistyttävää.

Post author: Smashquatch
Smashquatch
@ Crafters
6 years ago
4.5