Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Small Citra Everything 6.5%, Other Half Brewing Co., United States
20 ratings
3.9
Small Citra Everything
6.5% New England IPA / Hazy IPA
IPA brewed with wheat and oats. Hopped exclusively with Citra.
Hops: Citra
Unfiltered

Reviews

Post author: Musamiehenoluet
Musamiehenoluet
@ Hophaus Kuopio
5 months ago
Small Citra Everything, United States
3.9
Onpas hyvä olut, vaikkei lähellekään panimon parhaimmistoa.

Post author: JSJ
JSJ
@ Hophaus Kuopio
6 months ago
Small Citra Everything, United States
3.9

Post author: Lauri
Lauri
@ Hophaus Kuopio
6 months ago
Small Citra Everything, United States
4.4
Syvän ja kevyen maitomaisen keltaista ja sameaa. Runsahko ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu raikkaan, makean, runsaan ja karkkimaisen trooppisen hedelmäinen (ananasta, litsiä, persikkaa, guavaa) sekä kevyen viljainen ja kaurainen. Oikein mukava tuoksu! Maku maukkaan, makean ja karkkimaisen trooppisen hedelmäinen (ananasta, guavaa, litsiä, nektariinia), kitkerähkön ja kirpakan greippinen, pehmeän vaalean maltainen ja kaurainen sekä selkeän humalaisen katkera ja kevyen poltteinen. Oikein hyvät ja tasapainoiset maut. Suutuntuma on keskitäyteläinen, pehmeähkö ja hiilihappoinen. Miellyttävän ja karkkimaisen hedelmäinen ja raikas olut. Myös juotavuus on kohdillaan. Oikein hyvä!

Post author: Riku K
Riku K
@ Brewklyn Craft Beer Cafe
6 months ago
Small Citra Everything, United States
4.3
Reilun kuukauden koronan takia odottanut että näitä Jenkki herkkuja pääsee maistamaan. Nyt hajuaisti jo sen verran palautui että pakko maistaa. Täydellinen vaahto. Tiheää ja pysyvää. Väri on harmaan keltainen ja paksun samea. Tuoksussa pehmeä ja makea sitrus. Sitruksen kuorta rutkasti. Sitä valkoista kitkerää kuoressa. Se tuoksuu. On miellyttävä tuoksu. Lupaa kyllä paksuja makuja. Maku on sitä mitä tuoksu lupaa. Täysin voltit kateissa. Pieni makeus. Pehmeää pehmeää. Oi saakeli. Törkeän hieno tasapaino. Täydellinen katkeruus. Kuin tuoretta greippiä söisi. Katkeruus samanlainen. Pehmeän hedelmäinen greipin katkero. Kyllä tämä panimo vaan osaa. Todellakin greippi pinnassa tässä. Varmaan paras single hop mitä maistanut. Oi oi mikä juotavuus. Siitä huolimatta paksut maut. Nyt on kova sumukalja. On niitä parhaita sumukaljoja mitä juonut. Greipin kuoren valkoista osaa on paljon maussa kitkeryytenä. On kyllä hyvä. Kova bisse. Tasapaino on kyllä uskomaton. Kuivaa suuta greippi mutta samalla ripaus makeutta ja mukava kitkerän katkera maku. Samalla todella pehmeä. Lämmetessään todella mukavan paksu runko. On kyllä makua. Harvemmin pääsee maistamaan näin tyylikästä olutta. Tuo katkeruus on kyllä hämmentävän hienosti toteutettu. Aika täydellinen olut omaan makuun. Ei paljon mallas ja keksisyys maistu niin kuin päivällä juoduissa. Vehnä tässä kyllä maistuu. No perutaan sen verran sanoja täydellisestä oluesta että loppua kohden muuten vehnä vähän tökkii. Tuo greipin kuoren valkoisen osan maku jotenkin tukee sitä. Kylmänä oli sittenkin parempi. 20.9 tölkitetty. Onhan tämä silti maistamisen väärtti. Viron omatuontia. Pieni hop burni. Jos tämän juo kylmänä niin täydellinen. Ehkä aavistuksen lämmetä antaa. Kun lämpiää kunnolla niin vehnä vähän häiritsee. Pakko sanoa että en siltikään tämän takia matkustaisi Jenkkilään.

Post author: VeliWestside
VeliWestside
@ Drikbeer
7 months ago
Small Citra Everything, United States
4.0
Not a bad version from its big brother All Citra Everything. Light but tasty.

Post author: Hallabrew Proffa
Hallabrew Proffa
8 months ago
Small Citra Everything, United States
4.2
Less than a month from canning. A beautiful light yellow and hazy beer pours with a medium white head. Aroma has juicy clementine, pineapple and fresh tropical notes. Taste is refreshing with clementine, pineapple and light honeydew. Light grainyness and grapefruity bitterness. Mouthfeel is medium full and lightly crispy fresh👌 Heavy weight champion in light weight series delivers a fresh and juicy hop bomb. I like this one!🍻

Post author: orson
orson
8 months ago
Small Citra Everything, United States
4.1

Post author: Miggins
Miggins
@ The Beer Shop Folkestone
3 years ago
Small Citra Everything, United States
4.0
Nice bitter hop kick.

Post author: Kaiwen
Kaiwen
4 years ago
4.0

Post author: Veikko L
Veikko L
4 years ago
4.0