Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Graciosa 5.3%, Hopfully Brewing, Ireland
24 ratings
3.2
Graciosa
5.3% India Pale Ale
India Pale Ale.

Reviews

Post author: DannyBoy
DannyBoy
11 months ago
3.4
Has a slight hazy look when poured. Nice sweetish fruity aroma coming through. Dry tasting, but great combination of sweet fruity taste and bitter hoppy aftertones. One of the staples from Hopfully! đź‘Ś

Post author: Paul B
Paul B
11 months ago
4.0

Post author: Juho U
Juho U
@ Tesco Youghal
1 year ago
3.5
Hyvä ipa, hyvän hedelmäinen

Post author: Frank
Frank
@ Tesco Youghal
1 year ago
3.0
Good IPA. Pale colour, cruspy Hops, good taste

Post author: JÉJÉ-LAGAGE
JÉJÉ-LAGAGE
2 years ago
3.4

Post author: Slartybartfast
Slartybartfast
2 years ago
4.0

Post author: Phil0
Phil0
@ Supervalu killester
2 years ago
Graciosa, Ireland
2.7
Bitter, not so fruity like I expected

Post author: Heinojii
Heinojii
3 years ago
Graciosa, Ireland
2.1
Uutta olutta maistoon! Tölkin design on hauska ja värikäs! Moderni ja erilainen - voisin ehdottomasti tarttua kaupassa tähän kun sen vain näkisin. Lasiin kaatuu kullankeltainen ja hieman samea olut erittäin reilulla valkoisella vaahdolla. Vaahtoaminen/jälkikäyminen tuntuu olevan ongelma tällä panimolla ottaen huomioon että edellinen tuotos räjähti kaappiin. Tuoksussa on päälimmäisenä vähän ikävä metallisuus. Taustalta löytyy kuitenkin kukkaa, ananasta ja sitruunankuorta. Pientä hiivaisuutta löytyy. Maku jää flätiksi. Aikamoinen pettymys. Ulottuvuus puuttuu ja oikeastaan ei paljon muuta sanottavaa jää kuin kevyt alun maltaisuus ja jonkinlainen humalan häivähdys taustalta. Oli suoraan sanottuna kovemmat odotukset tälle oluelle. Makea tölkki mutta tuote itsessään ei jatkoon.

Post author: Esa J
Esa J
@ Pint Please Headquarters
3 years ago
Graciosa, Ireland
2.9
Backlog. 0,33l can from Spiegelau IPA-glass. Great can design again. Hazy pale orange beer with white foam. Slightly unpleasant metallic scent.. High carbonation. Mouthfeel is ok, creamy but just a tad thin. Starts with harsh metallic taste. Some grapefruit and lemon try to emerge with dry and bitter grass. Dry hay, straw and a tad of yeast. Overall taste is dry and pretty bitter, not as tropical as the name would suggest. Ends with dry and bitter grass with a touch of lemon. Very generic IPA with unpleasant metallic taste. Not my favorite by any means and I don't see myself buying this.

Post author: Juovo
Juovo
@ Pint Please Headquarters
3 years ago
Graciosa, Ireland
2.7
Kiitokset tästähin oluesta Pintille ja Hopfullylle! Tölkin etiketti muodostuu panimon linjasta käyttää yhtä väriä ja simppeliä taiteilua rinnalla, nämä on ihan hauskoja ja erottuvat varmasti myös hyllyssä. Lasiin kaatuu samea, reilusti happoileva appelsiininkuoren värinen olut. Valkoinen vaahto on reilu, sekakuplainen mutta tiheä ja hyvin säilyvä. Tarttuu kevyesti lasiin laskeutuessaan. Tuoksu on kevyen, hieman kuorisen hedelmäinen aprikoosista, kuivasta sitruunasta ja ananaksesta. Hieman keksimäinen olemus ja vaalean viljan runsaus peittävät enintä osaa, maltaisuus on kohtalaisen hallitsevaa. Kevyttä pirskahtelevaa karamellisyyttä kuitenkin tulee läpi raikkaan ruohoisuuden ja mäntyisen yrttisen kaltaisen kera. Maku on yhtälailla reilummin maltainen, hieman jyväkeksisen ohrainen. Hedelmäisyys on kevyttä aprikoottisuutta, sitruksisuutta ja persikkaa takana, hieman tunkkaiseksi kääntyvä puoli valitettavasti. Makeus häipyy karamellimaltaiseksi, ohuesti hunajaisen kaltaiseksi sivutuotteeksi. Vehreä olemuskin taipuu hieman tunkkaiseksi. Jälkimaku maltainen, kuivahkon hedelmäinen ja keksinen. Suutuntuma kevyt, matalahappoinen, liukuva. Tämä ei nyt oikein lähde, tunkkaisuus vaivaa yleisesti koko kuvaa ja Tropical lupauksena nimessä on hyvin häilyvä. Parempiakin on tältä panimolta esitelty.