Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Galaxy Cutting Tiles 8.5%, Trillium Brewing Company, United States
5 arviota
3.8
Galaxy Cutting Tiles
8.5% Imperial IPA / Double IPA
Cutting Tiles is an exploratory series of Double IPAs featuring a range of aromatic single hop varietals brewed with raw local wildflower honey. This version is dosed with 100% Galaxy in all kettle, whirlpool and a massive dry hop additions. The wildflower honey keeps the body light and drinkable but provides a floral, earthy backbone. Juicy, pineapple and mango up front backed up with a fresh citrus character on the nose that continues straight through in the flavor profile. Pillowy soft mouthfeel, with a restrained bitterness on the finish.

Arviot

Post author: Winzard
Winzard
5 years ago
Galaxy Cutting Tiles, United States
4.8
Trillium ja Galaxy sopivat noin yleisesti melko hyvin yhteen. Tämän oluen Citra-versio oli loistava, joten odotan tältäkin paljon. Olut on tölkitetty 22/04/19, joten tänään ikää on reilu 4 viikkoa. Olut kaatuu lasiin vaalean ja täysin samean mehuisan keltaisena. Vain mietoa vaaleaa vaahtoa nousee pinnalle. Tuoksu on aivan loistava. Raikasta trooppista hedelmäsalaattia on tarjolla. Pääosissa näyttelevät appelsiini, persikka, mango, mandariini ja kiwi. Maku tarjoilee aivan huikean elämyksen. On appelsiinia, mangoa, persikkaa, kiwiä, mandariinia, sitruunaa, aprikoosia ja rypälettä. Aivan uskomattoman raikas ja ihanan harmoninen kokonaisuus, jossa kaikki palaset loksahtavat kohdilleen. Humalointi on onnistunut täydellisesti. Happoja keskiverrosti ja runko on aivan huikean tukeva. Suutuntuma on runsas ja uskomattoman mehuisa. Alkoholi luonnollisesti täysin piilossa. No nyt! Jos Citra-versio oli loistava, niin tämä hipoo täydellisyyttä. IPA-miehelle ihan uskomattoman täydellinen paketti. 4,8 tähteä.

Post author: Ewiq
Ewiq
5 years ago
Galaxy Cutting Tiles, United States
5.0
Toiseksi viimeinen ilta Kreetalla. Upea päivä ollut ja sen kunniaksi lasiin (tällä kertaa) viimeinen Trillium. Joskus vielä lisää. Joskus. Sitten. Aikamoisia ylistyssanoja on herra Suomen Trillium, eikun siis Miitre tälle oluelle aikoinaan sanonut, joten ei muut kuin tölkki auki ja kuvaa ottamaan. Ai hemmetti, onpa kiva auringonlasku. 😍 Voisi pelkästään tuosta punasävytteisestä maisemasta kehittää jo taulun. Hei, hyvä idea. Teetän Trillium-maisematauluja. Voisi niitä myydä ja sitten tilata sitten voittorahoilla Miitreltä lisää Trilliumia. Win-Win. 🥰 Niin se olut... Oluen väri on myös erittäin täydellinen. Tummankeltainen ja myöskin niin samea ettei läpi näy. Vaahtoa muodostui myös ja jätti jälkeensä hienon pitsikuvion. Niin se tuoksu. Jos Dialed-Up (El dorado & Pinot gris juice) -oluen tuoksu oli upea, on se myös tässä. Huhheijaa mikä humalan ja hedelmien tuoksutulitus jälleen. Ei tätä voi edes kuvailla. Niin paljon kaikenlaisia raikkaita hedelmiä ja tuoretta humalaa. Aivan ihana. 😍 Ekan suullisen jälkeen suussa oli kieltämättä aika voimakas humalahyökkäys. Siis upealla tavalla. Usein kuivahumalointi antaa maisteluun sellaisen kitkerän alkusysäyksen, mutta tässä se humalointi oli pehmeää, mutta samalla ihan hemmetin ihanan voimakasta. Taisi Galaxysta tulla kertaheitolla uusi lempparihumala. 🥰 Tropiikki on myös erittäin monipuolista; ananasta, appelsiinia, mangoa, persikkaa, melonia... Ja tämä on siis hemmetti vain olutta. Olen myyty. Niin pehmeää. Oluen lämmetessä, siis lähes tunnin jälkeen, maku on edelleen aivan upea ja sitä se oli aivan viimeiseen tilkkaan asti. Ei lässähtänyt niin kuin monet muut dipa-viritykset. Tässä sen ammattitaidon ja sen mitä todella laadukkailla raaka-aineilla saa aikaan. 5/5. Upea teos.

Post author: Grey
Grey
@ Trillium Brewing Company
5 years ago
Galaxy Cutting Tiles, United States
4.0
OLUT: Cutting Tiles (Galaxy) PANIMO: Trillium Brewing Co. OLUTTYYPPI: DIPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS: 8,5% VÄRI (EBC): Lakankeltainen, samea (16.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Kevyt hedelmäinen, pyylevä. Herkullisen pehmeä. VAAHTO: Nopea, kahden sormen mittainen, jättäen kauniin pitsin lasin reunoille. GREY'S VIEW Ensipuraisu on puolikepeän runsas, laajalla makukirjolla. Ananaksinen alkupuraisu yhdessä mangon ja runsaan rakeisuuden kanssa luo rytmikkään rungon tälle oluelle. Rungon sanoisin olevan puolipyylevän tuhti, samean hedelmäinen, hieman katkeroinen ja kokonaisuudeltaan kuitenkin erittäin runsas. Jälkimaussa sitruksia, valkoviinimäisyyttä, lehtoisuutta, tukevaa mangoa, appelsiinia ja ananasta. MUUTA MAINITTAVAA: Hieman tuhdin täyttävä tässä kohtaa. Makukirjo on laaja ja laadukkaan raikas, mutta tuhti. Ei ole helppo DIPA, mutta varsin mainio tällaisenaan. Canned 4/19 Tasted 5/19

Post author: SimonsPubTour
SimonsPubTour
5 years ago
3.5

Post author: Miitre
Miitre
6 years ago
Galaxy Cutting Tiles, United States
5.0
Juhannuspäivän sauna ja sen tauolle lasiin yksi jenkkisetin odotetuimpia oluita. Kaikki Trilliumin galaxyyn pohjautuvat oluet ovat järjestäen olleet 🔥🔥🔥 enkä vähempää odota tältäkään. ”Double ipa with raw wildflower honey”. Tölkitetty vähän reilu kuukausi sitten 18.toukokuuta. Lasiin kaatuu kunnon hedelmäsoppa. Täysin sameaa ja vaaleankeltaista smoothiemaista olutta. Tuoksu on aivan uskomattoman hyvä ja raikas. Hedelmien tykitystä ja kukkaisuutta ilman mitään ylimääräistä pistävyyttä, jota dipojen tuoksuissa välillä on. Mangoa ja makeaa nektariinia. Suutuntuma on pehmeä kuin untuvatyyny, mutta kuitenkin kuplivan raikas. Maku on taivaallisen hyvä. Pehmeää kukkaista persikkaa, mangoa ja nektariinia, joita seuraa maanläheinen ruohoisa melko kepeä katkeruus. Juotavuus ja raikkaus on tässä dipassa aivan huippuluokkaa eikä alkoholia huomaa lainkaan. Tässä kun mietin suosikkiani Trilliumeista eli DDH Congress Streetiä, niin tulee mieleen, että tämä on varmaankin toisiksi paras juomani Trillium ja sitä myötä varmaankin paras koskaan juomani dipa. Se on aika paljon se. I’m in lööv! 😍😍😍