Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Northern Lights 2.8%, Whiplash, Ireland
138 notes
3.7
Northern Lights
2.8% Session IPA

Avis

Post author: THuhnfisch
THuhnfisch
@ Bungert Wittlich
3 years ago
Northern Lights, Ireland
4.0
Whiplash Northern Lights Volle Aromen bei nur 2,8% Das nenne ich äußerst gelungen. Whiplash hat es mit seinem Micro IPA geschafft, ein Bier mit wenig Alkohol und viel Geschmack zu brauen. Das gelbe und trübe Bier mit aufbrausendem, schnell grobporig werdenden Schaum riecht Ananas, Mandarine, Trauben und Orange. Das Alles ist auch geschmacklich im Northern Lights wieder zu finden, ergänzt durch etwas Grapefruit, nicht jedoch wässrig, wie man es bei 2,8% Alkohol annehmen könnte, sondern schön intensiv. Klar, dass es nicht voll auf IPA-Niveau ist, vor allem bei der Bittere, ich ziehe trotzdem meinen Hut. Ich gebe eine Empfehlung an Alle ab, die ein fruchtiges, süffiges und alkoholreduziertes Bier suchen.

Post author: Valtteri Koo
Valtteri Koo
3 years ago
2.5

Post author: Lauri
Lauri
@ Pien Shop & Bar
3 years ago
Northern Lights, Ireland
4.2
Vihdoin tämä "kuuluisuus" maistoon: Kauniin kirkkaankeltaista, kevyen oranssista ja sameaa. Runsahko ja hyvin isokuplainen vaahto. Kaunis olut! Tuoksu runsaan, raikkaan ja makean trooppisen hedelmäinen. Hyvin miellyttävä tuoksu! Myös maussa erittäin miellyttävää, makeaa ja maukasta trooppista hedelmää, etenkin ananasta, persikkaa, appelsiinia ja sitrusta. Taustalla kepeää ja pehmeää vaaleaa mallasta ja viljaisuutta sekä pieni humalan katkeruus/poltto, mutta myös ihan pieni tunkkaisuus/dänkki. Maut ovat runsaat, miellyttävät ja hyvässä tasapainossa. Suutuntuma on raikas, kevyt ja yllättävän pehmeä. Prosenttien vähyyden huomaa ainoastaan rungon pienenä kepeytenä. Tämä ei kuitenkaan häiritse lainkaan. Juotavuus onkin huippuluokkaa. Kehujensa arvoinen olut. Todella hedelmäisen maukas ja raikas tapaus, etenkin näille prosenteille. Paras "ykkönen", minkä olen maistanut.

Post author: Jérôme T
Jérôme T
3 years ago
3.4

Post author: mthomps_
mthomps_
3 years ago
Northern Lights, Ireland
0.5
Tastes nearly as bad as Rhys Morley’s attitude. Proper grim. Lucky number 10 for the day, some catching up has Hornswoggle. Beer is grim though too fizzy.

Post author: Tseikki
Tseikki
@ Piwne Mosty
3 years ago
4.8
Samea, omenamehumainen väri. Olut kaatuu lasiin reippaasti kuohuen jättäen lasiin runsaan isokuplaisen vaahdon. Rungoltaan todella runsas, päällä mukavaa hedelmäisyyttä ja loppuun kiva humalan ”polte”. Todella loistava olut! Tästä ei puutu oikeastaan mitään vaikka vähäalkoholillinen onkin. Huippu!

Post author: Kapteeni Suurleuka
Kapteeni Suurleuka
3 years ago
4.7
Jos ja kun mieto olut voi olla hyvää, tämä on! Uskomaton runko ja rotevuus tässä luolassa.

Post author: Savertin
Savertin
3 years ago
Northern Lights, Ireland
3.3
Schön leicht, erfrischend, hopfig. Milder Abgang.

Post author: Valtteri V
Valtteri V
@ K-Citymarket Palokka Jyväskylä
3 years ago
Northern Lights, Ireland
4.0
Oijoijoi mitä nyt onkaan Whiplash-satsin peräpäähän jäänyt, älytön micro ipa! Upea vaalean keltainen hazy olut ei anna mitään vihjeitä prosenttien puutteesta, vaan maku on todella ryhdikäs ja syvä. Trooppista hedelmää, sitrusta ja pientä humalakukan kuivuutta. Yrttisyyttä ja kukkaisuuttakin. Alusta loppuun maukas ja laadukas ipa!

Post author: Eroja
Eroja
@ K-supermarket Joutsensilta
3 years ago
2.2
Katkeroista ja hiivaista greippimehua. Maistuu samalta miltä hevimestan euron lonkerot 10v sitten. Ei huono mutta eipä tämä nautintokaan ollut.