Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Double Dry Hopped Oh... 6.0%, Other Half Brewing Co., United States
26 ratings
3.9
Double Dry Hopped Oh...
6.0% New England IPA / Hazy IPA
Oat cream IPA

Reviews

Post author: Jani V
Jani V
@ Beer Republic
4 days ago
3.7
Tipaton päättyi ja kyllähän se ipa jo maistui. Meren takaa tuotu makupommi.

Post author: Pierre32
Pierre32
@ Basqueland Brewing Project
1 year ago
Double Dry Hopped Oh..., United States
3.3
🇪🇦 pas ma préférée de chez eux

Post author: ekairi
ekairi
1 year ago
4.2

Post author: Mightykoala
Mightykoala
1 year ago
Double Dry Hopped Oh..., United States
4.3
Kullankeltainen, samea olut puolentoista sormen vahvuisella vaahdolla. Tuoksussa on hedelmää ja sitrusta. Olut on keskitäyteläinen, hapokas, kuiva, mehumainen, pehmeä ja raikas. Mausta löytyy hedelmää, sitrusta, mallasta ja katkeroa. Tämä oli näistä tämänkertaisista other halfeista paras. Mahtavan paljon saatu makuja näin pieniin prosentteihin. (5+8+4+9+17=43) 4,3

Post author: Gybbis
Gybbis
@ Rooster
1 year ago
3.6
Varsin kiva tölkkiolut. Kirpsakka mutta pehmyt.

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Kihøskh
2 years ago
Double Dry Hopped Oh..., United States
3.9
Jotta ilta olisi kokonainen, niin otetaan toinen Toinen Puolikas. ULKOASULTAAN olut on täysin sameaa vähän oranssiin taittavaa keltaista ja siihen nousee valkoinen vaahto. TUOKSU on jatkuu mietona. Kirvoja taitaa oikeasti olla röörit täynnä. Greippiä, sitruunaa, appelsiinin kuorta vähän löytyy. MAKU on kyllä kuivahumaloitu. Rypälettä (onko tässä Nelsonia?), mustaviinimarjan lehteä, limeä... Todella suuta kuivattava loppu liuku. SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen ja pehmeän poreileva. Hyvin on makua saatu IPA-vahvuiseenkin olueen. Raikas ja maistuva tämäkin OH.

Post author: Villema
Villema
2 years ago
Double Dry Hopped Oh..., United States
3.7
Hyvä, mutta ei maailmanluokan olut. Mukavan kuiva viimeistely, mutta aromit kovin vähissä.

Post author: Antza
Antza
@ Kihøskh
2 years ago
3.8
Lasiin kaatuu paksua, mehumaisen sameaa, oranssinkeltaista olutta. Tiivis, kermainen, valkoinen vaahto. Raikasta, sitruksista, lopusta löytyy greippiä. Paksua mutta kevyttä. Kuivahko, kevyesti greippinen jälkimaku.

Post author: Mikko H
Mikko H
@ Drikbeer
2 years ago
Double Dry Hopped Oh..., United States
3.9
Iltapalan painikkeena kevyin ipa mitä jääkaapista löytyi, ddh neipa Oh... Oh:lta. Tuoksussa on hapanta, raikasta greippisyyttä, sekä kauraista viljaisuutta. Maussa alkuun raikasta, sopivan hapanta greippisyyttä, josta vain hieman makeamman hedelmäisyyden kautta päästään kuivakkaan jälkimakuun, jossa reilusti greippiä ja kevyt havuisuus mukana. Suutuntumaltaan on herkullisen pehmeää tietenkin, mutta tosi kevyt juotava reilulla hapotuksella. Varmaan sillei OH standardeilla tosi perus, mutta on tyylikäs kuivempi neipa, malttaisipa vähän odottaa että lämpenee niin voisi löytyä lisää ulottuvuutta.. 😋

Post author: orson
orson
@ Drikbeer
2 years ago
Double Dry Hopped Oh..., United States
3.9
Tuoksussa mandariinia, kivihedelmiä ja happamuutta. Suutuntuma keskihiilihappoinen, runsas, hieman kirpsakka, kuivahko, hieman hapan ja lopulta oikein pehmeä. Maussa sitrusta, greippiä, appelsiinin kuorta ja happamuutta. Jälkimaku tosi kuiva, jossa myös happamuutta. On kyllä aika kuiva tapaus. Saisi olla makeampaa, kermaisempaa ja raikkaan trooppista menoa. Selvästi kuitenkin oikein laadukas ja hyvin tehty. Makupaletti ei vaan täysin osu minulle.