Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Beanz 7.5%, Garage Beer Co., Spain
33 ratings
4.0
Beanz
7.5% New England DIPA / Hazy Imperial IPA

Reviews

Post author: Mika M
Mika M
@ Mikkeller Webshop
5 years ago
Beanz, Spain
4.2
Hedelmäsosetta. Pehmeän hedelmäinen, persikkaa,mangoa,appelsiiniä ja sopivasti kirpeää sitruunaa sekä limeä taustalla. Myös havuisuutta saatu mahtumaan joukkoon Hyvin monivivahteinen ipa, jossa vahva runko. Reilusti humaloitu, vahvasti katkeroinen. Tasapainoinen ja monipuolinen. Alkoholi havaittavissa kun hieman olut lämpiää.

Post author: Tuoppi A
Tuoppi A
5 years ago
4.0

Post author: DJIB D
DJIB D
5 years ago
4.5

Post author: tharju
tharju
5 years ago
5.0

Post author: Javier B
Javier B
6 years ago
2.5

Post author: Porterhouse
Porterhouse
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
4.2

Post author: pepsii
pepsii
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Beanz, Spain
4.3
21.8.2018 tölkitettyä ja tällä hetkellä siis reilu 7 viikkoa vanhaa. Voimakkaasti vaahtoava oranssinkeltainen mehuisan näköinen juoma. Tuoksu on mieluisa, hedelmäisyyttä löytyy (Ananas, mango, persikka, aprikoosi), samoin sitruksisuutta (sitruuna ,greippi, mandariini) ja ruohoisuutta. Mallas on vaalean kepeän viljava. Maku on juuri niin hyvä kuin tuoksu antaa odottaa. Hyvä määrä sitrusta, greippiä, hedelmänektaria on myös roppakaupalla, samat maut kuin tuoksussa. Ruohoa on myös ja jälkimaussa sitä on greipin kuoren lisänä. Mallas on vaalean, makean ohrainen. Suutuntuma on tahmea, keskitäyteläinen ja keskiverto hiilihappoinen. Kerrassaan hyvä sitruksinen/hedelmäinen nektari. Ei ihme, että on tykätty.

Post author: JSJ
JSJ
6 years ago
3.0

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Beanz, Spain
4.5
Kahden mun lempparin, espanjalaisen Garagen ja irkkupanimo Whiplashin yhdessä tehty IPA-ölppönen. Tämä keitos on pantu Espanjassa. On aina mielenkiintoista mitä kaksi eurooppalaista huippupanimoa saa yhdessä aikaan. Appelsiininkeltainen väriltään ja tuoksu on ihana humalainen ja hedelmäinen, sellainen tuoreananaksinen, appelsiininvivahteinen, nam! 😋 Maku on just hyvä mulle. Lempeän hedelmäinen ja sopivasti katkeroinen. Makeaa appelsiinia, melonia ja hapanta karviaista sekä limettiä. Todella, siis todella monipuolinen IPA maultaan. Erilainen ja jännittävä. Upea ja mielenkiintoinen. Kyllä Euroopassakin osataan. Hieno (NE)IPA ja iso suositus tälle herkulle. Voisi melkein sanoa DIPA - missä se raja sitten menee? Tölkitetty 27.08.18 - noin kuukausi sitten siis. 4.5/5.

Post author: Yannick S
Yannick S
6 years ago
4.5