Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Laudatur 2018 XVIII 10.1%, Sori Brewing, Estonia
39 ratings
3.8
Laudatur 2018 XVIII
10.1% American Strong Ale

Reviews

Post author: Ihoden kaljakeisari
Ihoden kaljakeisari
@ Sori Brewing Webshop
19 days ago
Laudatur 2018 XVIII, Estonia
3.9
Vahvaa tavaraa, mutta silti pehmeää. Rusinainen ja kuivahedelmäinen. Viinimäinen. Tuhtia on. Makua on niin paljon, ettei tarvi sen enempää etsiä sitä. Ei ihan omaan makuun, mutta silti erinomainen olut.

Post author: Timo M
Timo M
@ Sori Brewing
3 months ago
Laudatur 2018 XVIII, Estonia
3.5

Post author: Inferno
Inferno
@ Sori Brewing Webshop
4 months ago
Laudatur 2018 XVIII, Estonia
4.0
Jo sais loppua tämä🌨️tulo🤬siispä maistuu öllerö viikonlopun alkajaiseksi🍺.Luukku19.Vaahto melkeinpä colamainen , sihiseekin samalla lailla ja katoaa nopeaan! Tuoksussa suklaata ja samiakkia🤔! Onpa tymäkkä maku💪, viskin kyllä huomaa. Lämmittää mukavasti, maukas👌!!

Post author: aff3
aff3
4 months ago
4.0
Sorin kalenterista vuosikertapullo. Viskisyyttä sopivasti, makeutta ja mietoa savua. Mukava hitaasti juotava olut. (Vähemmän) yllättäen paranee loppua kohti 🤤 E: vanhasta arvostelusta innostuneena piti myös testata paritusta viskiin ensimmäistä kertaa. Lapparin Quarter Caskia "maun verran", ja sen jälkeen oluen marjaisuus selvästi esiin. Mielenkiintoinen tapa tämäkin 👍

Post author: Hannu T
Hannu T
5 months ago
3.4

Post author: Veikko
Veikko
@ Sori Brewing
5 months ago
3.8
Haju on todella marjaisa ja tuottaa erikoisen odotuksen makuun liittyen. Maku kuitenkin todella täyteläinen, viskisyyttä, toffeeta, vähän savua, upea kokonaisuus. Marjaisuuskin hennosti tulee alkumaussa, katoaa myöhemmin suklaisempaan suuntaan. Hieno sekoitus.

Post author: Virpi E
Virpi E
5 months ago
3.5
Tiukkaa viiniä ja salmaria tuoksussa. Käytettyä viinimarjaa ja luumua.

Post author: Mika A
Mika A
@ De Bierliefhebber
3 years ago
Tumman ruskea, reipas vaahto. Tuoksu on hapan, mustaviinimarjainen, lähes hikinen. Maku on aika järkyttävä. Hapanta yli käynyttä marjaa, kirpeyttä, nahkaista tynnyriä ja todella laihaa. Tämä on pakko olla pilalla, viemäri tavaraa. Melkoinen pettymys kun odotellut kaapin perällä reilu vuoden päivät. Päiväystä jäljellä yli 2 vuotta. Ei arvostelua.

Post author: Ipanas
Ipanas
@ De Bierliefhebber
4 years ago
Laudatur 2018 XVIII, Estonia
4.1
Syksyn tullessa alkaa maistumaan taas enemmän tummemmat oluet. Torstai-iltaan Sori brewingin Laudatur, vuoden 2018 versio. Impin ja barleywinen blendi, heaven hill ja macallan tynnyreitä. Tuoksussa marjaisuutta, hapanta kirsikkaa, rypäleitä ja tummaa hedelmää. Myös vaniljaista tammisuutta ja lempeää viskisyyttä. Ihan miellyttävä tuoksu. Maussa tumma hedelmäisyys ja rypäleisyys jatkuu, mutta nopeasti tulee mukaan toffeemaista makeutta ja bourbonin piirteitä. Loppua kohden alkaa muistuttamaan imppiä; paahteista kahvia sekä kitkerää tummaa suklaisuutta. Suutuntuma alkuun melko runsas ja kuohkea, mutta pehmenee nopeasti. Runko jotakuinkin keskitäyteläinen, voisi olla paksumpi, mutta ihan hyvin pelaa tässä kokonaisuudessa. Ei mikään hassumpi blendi, oli paljon itselle mieluisia piirteitä, mutta jokin tästä jäi uupumaan. Makea ja kuiva, jossa enemmän barleywinen tunnelmaa.

Post author: muikku3
muikku3
@ Beerdome
4 years ago
Laudatur 2018 XVIII, Estonia
4.2
Sorin Laudatur 2018 vuodelta.Mikä on sekoitus Stouttia mitä on kypsytelty Heaven Hill Bourbon tynnyreissä,sekä BarleyWinea mitä taas on kypsytelty Maccallan tynnyreissä😋.(BB 11.4.23) Tuoksusta heti aluksi kiipeää esiin happaman makeaa marjaisuutta,tammipuisilla säväyksillä.Limppuisuutta ja rusinaa mitä ihan kuin olisi uitettu jossain whiskisemmässä soosissa😅. Suutuntuma on kevyen oloinen,eikä ihan yltä keskitäyteläiseksi.Happoja ei luonnollisesti ole,mutta ei silti tunnu ihan täysin flätiltä.Kepeän kevyttä katkerointia jopa suottaapi huomata. Maku on miellyttävän pehmeä vaikkakin Skotti whiskisyys yrittää sieltä puskea Bourbonin ylitse.Bourbon ihan kevyesti taka alalle ja pääsee vähän voimistumaan loppua kohden,suhteessa tuohon Maccallan tynnyröintiin😋. Tuoksussa esiintynyt melko voimakaskin marjaisuus ei onneksi maussa jyllää niinkään kovasti.Vaikkakin sellaista kypsempää tummaa hedelmäisyyttä tästä kumpuaa.On tässä kevyesti sellaista vähän savuisaakin makua esillä. Kiva asteen karamellisempi maltaisuus tasoittelee myös noita tynnyröinnin,melko tasaiseksi jo hioutuneita huippuja vielä. Aikaslailla itselle juuri nyt juonti kypsää tavaraa😋Tynnyröinneistä saa vielä kivasti irti,mutta ovat silti varmasti pehmentyneet parin vuoden aikana.Tosi mukava hidas nautiskelu juoma 😎🍻👊.