Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Plush 8.0%, Frost Beer Works, United States
8 arviota
3.5
Plush
8.0% Imperial IPA / Double IPA
Imperial Double Pale Ale

Arviot

Post author: JSJ
JSJ
4 years ago
Plush, United States
4.1

Post author: Miitre
Miitre
5 years ago
Plush, United States
3.5
Voi olla, että joutui vaan liian pahaan paikkaan, mutta ei nyt oikein lähe. Hedelmäisyys on aika kadoksissa ja suht paljon kuivakkaa ja vähän tunkkaista vetisyyttä tullut tilalle. Taustalla kuitenkin ihan hedelmäiset hyvät maut, jotka vaan ovat liian laimeita. Tuoksu on huomattavasti hedelmäisempi kuin maku. Ikä lienee tehnyt tälle Frostille enemmän tepposiaan kuin parille muulle kesäkuun Frostille? Siltä vaikuttaisi..

Post author: Deleted by user
Deleted by user
@ Beerdome
5 years ago
Plush, United States
3.9
Todella maukas dipa jonka suurin virhe on se että 3kk ikä maistuu ja mielessä harmittaa kuinka hyvä olisi voinut olla tuoreena.

Post author: JSJ
JSJ
5 years ago
4.0

Post author: Winzard
Winzard
@ Beerdome
5 years ago
Plush, United States
4.0
Jenkkiläisen Frost Beer Worksin Plush-variaatio, joka tölkitetty jo 20/06/19. Ikää siis kertynyt jo 11 viikkoa. Muut versiot ovat kestäneet mukavasti ikää, joten odotan tämänkin olevan vielä ihan juotava. Olut kaatuu lasiin oranssinkeltaisena ja lähes täysin samean utuisena. Pari sormea korkea vaalea vaahto käväisee oluen pinnalla. Laskiessaan jättään lasin reunan täysin pitsin peittoon. Tuoksussa reilusti trooppista hedelmää, joka iän myötä kääntynyt aavistuksen kypsemmän puolelle. Makeaa mangoa, persikkaa, ananasta ja persikkaa. Ihan mukava silti. Maku on yllättävän raikas ja runsaan troopishedelmäinen. Mukavasti appelsiinia, persikkaa ja ananasta. Toki hivenen makeaa, mutta sopii kokonaisuuten oikein hyvin. Jälkimaussa hivenen kuivaa greippistä katkeroa. Alkoholi on piilossa. Nämä olisi tuoreena varmasti huikeita. Nytkin ovat oikein maukkaan mukavia oluita.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Beerdome
5 years ago
Plush, United States
4.0
Vielä olisi Frostia jäljellä. Tällä kertaa lasissa heidän tekemä Plush. En ole katsonut mitä näillä eri Lush-versioilla on eroa, mutta myös tämäkin on erittäin upean keltaisen värinen dipa. Ja tuoksu on kiva. Monipuolista tropiikkia, kuten kypsää persikkaa, appelsiinia, mangoa ja pomeloa sekä iso määrä humalaa. Tuoksu on hieman kypsänpuoleinen, joka johtunee ehkä iästä. Tämä on näköjään kesäkuussa, 20. päivä, tölkitetty. Hienosti ainakin tuoksu on kestänyt aikaa. Maku on myös tutun kypsänhedelmäinen, mutta ikä ei tässä juurikaan maistu. Eihän hedelmäisyys ole tässä aivan tuoretta, mutta on se hienoa että laadukas olut kestää ikää näinkin hienosti. Itsellä tämä pääsi lämpenemään hieman liikaa. Loppuvaiheessa katkerot nousevat enemmän esiin, mutta ei liiaksi. Kannattaa kuitenkin juoda tämä kylmempänä. Tuoreena tämä olisi varmasti ja helposti 4.3 olut, nyt pisteet 4.0.

Post author: John
John
6 years ago
Plush, United States
3.5
Clear medium bodied good bitterness not too heavy but still in the DIPA taste. Nice fruit finish. I'd drink again

Post author: Valvolineford6@hotmail.com
Valvolineford6@hotmail.com
6 years ago
4.0
Good VT Dipa. Not too bitter. Quality ipa