Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Leelanau Brewing Company
6 Bewertungen
Leelanau Brewing Company
Lake Leelanau, United States


Ist das deine Brauerei?
Registriere deine Brauerei GRATIS und behalte die Kontrolle darüber, wie dein Unternehmen bei Pint Please präsentiert wird!
Registriere deine Brauerei

Bewertungen

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
3.8
Työviikon ja saunan jälkeen olutta. Ensiviikko sitten loma(utust)a. Erikoiset ajat ja tasalukujen aatto vaatii erikoista olutta: "bourbon barrel aged stout with naturally occurring wild yeast, open fermented & bottle conditioned". Mielenkiinnosta tuli joskus laitettua ostoskoriin, mutta jännittää lähteä kokeilemaan. Pullotettu 12.2.2016. ULKOASULTAAN olut on mustaa ja siihen nousee beige melko nopeasti laskeva vaahto. TUOKSU on todella absurdi tällaiselle oluelle: Oude bruinia. (Huomenna odotettavissa jotain samantyylistä.) Punaviiniä, tammisuutta, käyneitä punaisia marjoja. MAKU on... hui, että on hapanta. Punaviiniä, pihlajanmarjaa, pehmentävää nokisuutta, ylikypsää kirsikka, tammisuutta ja todella kevyttä viskisyyttä. SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen ja pistelevän hapotettu. Olut herättelee mukavasti sylkirauhasia. On kyllä erikoinen ja mielenkiintoinen. Tuntuu, että kannattaa juoda melko viileänä. Tosin ehkä kuvaisin, että maku kehittyy, eikä mene pilalle lämmetessä.

Post author: Harala
Harala
@ Koht/Moonshine Bar Tallinn
4 years ago
0.1
Erittäin nopea ja vähäinen vaahto. Tuoksu on hapan marjainen, aavistuksen tamminen. Maku on hapoton ja hapan. Taas kustiin kuluttajaa silmään. Pullossa ei ollut ainakaan minun ymmärtämyksellä minkäänlaista selkokielistä mainintaa, että kyseessä on Sour Stout. Viemäri kamaa. Joku on näköjään luokitellut tämän IS:ksi.

Post author: Mr X
Mr X
6 years ago
0.5
I'm very disappointed in this one as I paid a lot for this bottle Has a sour taste that has some fruity sweetness. Says it was aged in oak barrels but don't pick much of that up. They stole my money on this one. I'm so disappointed I can't even go on any more.

Post author: Juho L
Juho L
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
Pilalle mennyt. Harmittaa pirusti 😠