Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Mikerphone Brewing
92 ratings
Mikerphone Brewing
Elk Grove Village, United States


Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews

Post author: Harala
Harala
@ De Bierliefhebber
1 month ago
3.8
Tuoksu muistuttaa lähinnä espressoa johon on lorautettu 1:1 vaahterasiirappia, ehkä enemmänkin😁 Maku vastaa pääosin tuoksua. Mukaan on kuitenkin saatu kohtuullisen hyvin tummaasuklaata. Vaahterasiirappi on liian hallitseva. Suutuntuma on paksuhko ja makeus yllättävän loivaa. Jälkimaku kuivaa suun tiukka paahteisella kahvilla ja milläs muulla kuin erittäin vaahteraisella "siirapilla".

Post author: heseJ
heseJ
5 months ago
4.4
Ei kaikista paksuinta tavaraa. Imelä tuoksu, siirapin huomaa. Ei kyllä mitään vikaa tässä tuotteessa. Oikein suunmukainen, makea ja hieman täyteläinen. Makeutta toki sen verran että yhden näitä vaan juo kerrallaan

Post author: SawonSahtiMaisteri
SawonSahtiMaisteri
9 months ago
4.2
Vaahto häviää nopeasti. Tuoksussa lähinnä kahvia, mutta siirapistakin saa kiinni jos oikein yrittää. Suutuntuma samettinen, hieman happoja. Maussa tuhtia mallasta, tummaa paahtoa ja sitä siirappia. Vähän kuivempikin voisi olla, mutta ei tästä huonoa keksi. Paras (uusi) stout pitkään aikaan.

Post author: Leif C
Leif C
@ Pien Webshop
11 months ago
4.0
Ripauksenverran mokkakahvinväristä vaahtoa erittäin tummanruskean valoaläpipäästämättömän oluen yllä joka tuoksuu makean ruokosokerisen kahvisen paahteisen suklaisen maltaiselle ja maistuu tummapaahteisen kahvisen tammisen siirappisen alkoholisen lämmittävän maltaiselle, neljä bojoa. PE: ei ol. Purkitettu: ei näy.