Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Beer'd Brewing Company
12 ratings
Beer'd Brewing Company
Stonington, United States


Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews

Post author: HarriL
HarriL
@ BrewDog Webshop
4 years ago
4.0
Tosi kiva väri. Hedelmää on tuoksussa. Suutuntuma kivan marjainen. Jälkikatkero sopevasti.

Post author: God-Emperor's Wraith Form
God-Emperor's Wraith Form
@ Pub Kultainen Apina
4 years ago
3.7
Quite basic NEIPA. Still, well executed.

Post author: Jiimies
Jiimies
@ Sori Taproom
4 years ago
4.0
Samea ja oljenkeltainen.  Hieno hedelmäinen tuoksu mangolla ja ananaksella sekä passiolla.  Mukavan rapsakka kärki pehmeällä kuplalla. Erittäin hedelmäinen runko yhdistettynä hieman ketkeroituvaan jälkimakuun toimii!

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Sori Taproom
4 years ago
3.9
Flighti hanasta, eka vasemmalta. Samea vaalea keltainen. Raikas, sitruksinen, vaalean makean ananaksinen, kevyen mangoinen ja mandariininen hedelmäinen, humalaisen yrttinen ja ruohoinen. Keskinkertainen mehuisa runko. Katkeroa suht keskiverrosti. Raikas, kesäkeliin sopiva, jota marraskuinen keli ei ole. Mut maistui.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Biererei TapRoom
5 years ago
4.1
Hanasta. Kirkas kultainen dipa. Tuoksussa kypsää happamaa sitrusta ja greippiä, makeahkoa kypsempää ananasta ja mandariinia, kepeää havua ja ohramallasta. Mukava west coast. Maussa kirpeähkön happamaa sitruunaa ja kepeää kuivattavaa greippisyyttä, yrttiä ja havua, makeahkon mehuisaa kypsempää ananasta ja mandariinia sekä rouheampaa ohramaltaisuutta. Katkeroa reilummin, mutta pehmeästi. Kirpsakka hiilihappoisuus keskitäyteläisellä pehmeän mehuisalla rungolla. Niin kiva west coast dipa. Sitrus/greippivetoinen. Reilu katkero, mutta pehmeän tasapainoinen kokonaisuus. Makeampaa hedelmää ois saanu olla vähän enemmän maussa. Alkoholista ei tietoakaan.

Post author: Amppu
Amppu
@ De Bierliefhebber
5 years ago
3.7
Onpa tuhti. Maku on marjaisen havuinen, pihkainen. Alkuun melko terävä mauiltaan. Kuten aiempikin Beer'd brewing jonka maistoin, tämäkin on tölkitetty huhtikuussa. Paras terä humalista mennyt ja alkoholi tullut esiin. Ei silti huono.