Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Hailstorm Brewing Co
20 notes
Hailstorm Brewing Co
Tinley Park, United States


Est-ce votre brasserie ?
Enregistrez votre brasserie GRATUITEMENT et contrôler votre présentation sur Pint Please !
Enregistrer votre brasserie

Avis

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
4.0
Mikkellerin beer club 03/18. Tietäen, että tämä on luultavasti liian makeaa omaan makuun, niin silti valkkarin tähän väliin maisteltavaksi. (jos makeus liikaa nii menkööt vaikka viemäriin loput)😄 Ruskea kevyt vaahto. Hyvin tumma, lasin pohjasta tumman punertava imperial stout. Tuoksu on runsaan makean tumman siirappinen, fariinisokerinen ja vaahterasiirappinen, kepeän tumman paahteinen ja kevyen palanut, tumman kuivahkon suklainen ja kahvinen, lakritsainen ja kepeän yrttinen, kevyen kuorellisen pähkinäinen, tumman karamellinen, suklaakakkuinen ja kepeän limppuisen tumman maltainen. Maku on alkuun hyvin makea; fariinisokeria, runsaasti tummaa siirappia ja vaahterasiirappia, vohvelia sekä kevyesti likööriä. Sitten kääntyy hiljalleen kuivaan tummaan paahteisuuteen, tummaan suklaaseen ja tummaan kahvisuuteen, kepeän happamahkoon sitruksisuuteen sekä kepeään tummaan luumuisuuteen. Lakritsaa, yrttisyyttä, limppuista tumman paahteista mallasta ja suklaakakkua tulee loppuun siirappisen makeuden ja tumman paahteisuuden jäädessä taustalle. Katkeroa on kepeästi. Jälkimaku on paahteisen kuivahko, kahvinen ja makean siirappisen vohvelinen. Suutuntuma on hieman hiilihappoinen pehmeän suht täyteläisellä rungolla. Tahmaa huulia ja lasin reunaa. Onhan tämä makeaa varsinkin alkuun ja onneks paahteisuus leikkaa sitä kuivattaen happaman sitruksisuuden kanssa. Hyvin monipuolinen kuitenkin. Jos makeudesta pääsee yli, niin tarjoaa ihan mukavan imperial stoutin. 3,9.

Post author: Niko O
Niko O
6 years ago
4.0
Olut on aavistuksen punaruskeaan taittuvan mustaa, ruskealla ja hyvin niukalla vaahdolla. Tuoksu on hyvin makean karamellinen, suklainen, lakritsinen, paahteinen, maltainen ja aivan aavistuksen savuinen. Runko on erittäin täyteläinen, pehmeä, öljymäinen, suunmukainen ja vähähiilihappoinen. Maussa on paljon makeaa suklaata, karamellia, mallasta, lakritsia, paahteisuutta, pähkinää ja kyllä sieltä ehkä jonkinlainen muistutus makeaa taikinamaisuutta tulee, jota voisi sanoa jopa vohveliksi. Nyt osu ja uppos oikeaan kohtaan. Tämä ei ole olut, minkä voisi juoda milloin vaan, vaan täytyy tietää tasan mitä haluaa. Silti rokotan hieman hyvin vahvasta makeudesta.

Post author: Nikke B
Nikke B
@ Mikkeller & Friends Bottle Shop
6 years ago
5.0
Edit näin puol vuotta myöhemmin. Olihan tää nyt sairaan hyvää ku jäi niin hyvin mieleenkin. Täydellinen jälkkäri

Post author: Cangelberg
Cangelberg
@ Mikkeller & Friends Bottle Shop
6 years ago
4.0
För söt.

Post author: pepsii
pepsii
@ Mikkeller Webshop
6 years ago
4.0
Tummanruskea olut, pieni vaaleanruskea vaahto. Tuoksussa on niin voimakkaana vaahterasiirappi, että muut tuoksut tuppaa jäämään alle. Lisänä on jotain mausteisuutta, kanelia kaiketi. Maku on yltiömakean vaahterasiirappinen. Tummaa kuivattua hedelmää lisänä, pientä vaniljaisuutta. Paahteisuuskin jää kaiken makeuden alle maussa. Suutuntuma on öljyisen paksu, pehmeä ja täyteläinen. Vähän turhan makea omaan makuun. Olisin toivonut pientä määrää katkeroa makuun.