Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Casita Brewing Company
25 notes
Casita Brewing Company
Wilson, United States


Est-ce votre brasserie ?
Enregistrez votre brasserie GRATUITEMENT et contrôler votre présentation sur Pint Please !
Enregistrer votre brasserie

Avis

Post author: Leif C
Leif C
@ Pien Webshop
13 days ago
4.0
Ripauksen verran mokkakahvinväristä vaahtoa erittäin tummanruskean valoaläpipäästämättömän oluen yllä joka tuoksuu makean kaakaoisen suklaisen hasselpähkinäisen vaniljaisen muhkealta ja maistuu makean kaakaoisen suklaisen kahvisen paahteisen banaanisen hasselpähkinäisen tummasuklaisen vaniljaisen magialta neljä bojoo. PE: ei ole. Tölkitetty: ei saa selvää.

Post author: Poukonen
Poukonen
9 months ago
3.8
Nyt on pähkinäinen, kahvinen ja makea iltapala. Vähän turhankin makea omaan makuun, mutta ei silti huono kokonaisuus

Post author: Leif C
Leif C
@ Pien Webshop
1 year ago
4.0
Ripauksenverran maitokahvinväristä vaahtoa erittäin tummanruskean hiukkasen valoaläpipäästävän oluen yllä joka tuoksuu makean banaanisen kaakaoisen suklaisen vaahtokarkkisen saksanpähkinäisen luipakalle ja maistuu makean lempeän kahvisen saksanpähkinäisen vaniljaisen muikean lepposan kaakaoisen suklaisen lupsakalta, silleen kolme ja kolmevarttia ylöspäin. PE: ei ol. Purkitettu: (ehkä) 10.12.22.

Post author: Leif C
Leif C
@ Pien Webshop
1 year ago
4.5
Ripauksenverran mokkakahvinväristä vaahtoa erittäin tummanruskean valoaläpipäästämättömän oluen yllä joka tuoksuu makean tummasuklaisen katkerahkon kahvisen paahteisen maltaiselle ja maistuu makean lempeän kahvisen paahteisen tummansuklaisen silkinpehmeälle mutta samalla rouhealle, on hyvää, neljä ja vartti ylöspäin. PE: ei ol. Purkitettu: 11/29/21.

Post author: Joona A
Joona A
@ Pien Webshop
1 year ago
4.2
Hyvin tumma väri ja kevyt, ruskea vaahto. Runsaasta tuoksusta löytyy pähkinää ja suklaisuutta sekä kevyttä kahvisuutta joka vahvistuu lämmetessään. Huh, maku on ehtaa jenkkikamaa. Todella makea ja paahteeton stout, jossa päällimmäisenä adjunctina esiin nousee kahvi ja pähkinä, tai jonkinlainen näiden sekoitus. Jonkin ajan päästä alkaa myös vaniljaa löytymään kermaisuuden muodossa. Hiilihappoa on vähän, alkoholi maistuu melko selvästi läpi vaikka runko onkin melko paksu. Mieleen tulee omnipollon Noa, mutta tämä on huomattavasti parempi ja tasapainoisempi. Erinomainen olut, mutta makeutta on jopa hieman liikaa, ja adjunctit jäävät omaan makuuni hieman sekavaksi kokonaisuudeksi, josta olisi voinut tiputtaa esim. kahvin pois. Mikä se on että jenkkioluissa osataan lähes poikkeuksetta tehdä erinomainen stout-runko ilman että juotavuus kärsii.

Post author: Markku YT P
Markku YT P
1 year ago
4.0
...siirappi liimaa huulet yhteen, kerma kahvi kaakaolla höystettynä, maltaan maukas Imperial Stout...