Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Sante Adairius Rustic Ales
10 ratings
Sante Adairius Rustic Ales
United States


Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews

Post author: Niko O
Niko O
9 months ago
4.2
Mukava pitkästä aikaa vähän erilainen tapaus! Enpä ole tainnut tummaa farmhouse alea vielä juodakaan. Olut on tumman pähkinän ruskeaa, noin parin sormen paksuisella luonnonvalkealla vaahdolla. Tuoksu on hyvin tallinen, omenainen, sitruksinen, maltainen, hieman suklainen ja aavistuksen pähkinäinen. Runko on reilun keskitäyteläinen, hiilihappoinen ja hapan, pienellä makeudella. Maussa on runsaasti sitrusta, omenaa, greippiä, hiivan tallisuutta, pähkinöitä, hieman mallasta, mangoa ja aavistus suklaata. Olipa kivan erilainen tapaus. Hyvin hapan ja raikkaan omenainen, jota tietyllä tavalla jopa korostaa maltaiden suklaisuus. Olipa ihan kiva kokemus!

Post author: Viaggio in luppolandia
Viaggio in luppolandia
1 year ago
3.7
Saison maturata in botti di rovere francese con pesche Suncrest, decisamente acidula ma secca nel finale, presente nota lattica che ricorda quasi uno yogurt, piacevole e interessante

Post author: Winzard
Winzard
@ Pajulahden liikuntakeskus
3 years ago
3.8
Sante Adairiukselta tulee yleensä nautittua maailmanluokan saisoneita, mutta tällä kertaa lasissa onkin heidän West Coast-IPA. Tölkitetty 16/02/21, joten ikää tänään reilu 4 viikkoa. Kaatuu lasiin oranssinkeltaisena ja aavistuksen utuisena. Pinnalle nousee kuohkean kermainen pari sormea korkea vaahto. Tuoksu on miellyttävän havuinen, pihkainen ja pehmeän hedelmäinen. Todella mukava. Maku on melko kevyt, mutta siellä taustalla on aavistus metsäisyyttä ja yrttistä katkeroa. Pirteää greippiä ja sitruunaa. Jälkimaku on kuivan katkeroinen. Alkoholi on piilossa, ja runko on hyvä. Melko oivaa janojuomaa. Mitään erikoista tässä ei ole, mutta siitäkin huolimatta laadukasta ja helppoa.

Post author: Miitre
Miitre
3 years ago
4.3
Late check lauantailta. Sara ei pettänyt tälläkään kertaa.

Post author: Winzard
Winzard
@ K-kauppa Palmen
3 years ago
4.2
Välillä vähän hapanta lasiin. Tämä panimo osaa tämän tyylin. Pullotettu todennäköisesti 2017. Kaatuu lasiin oranssinkeltaisena ja utuisena. Pinnalle nousee miedohko vaalea vaahto. Tuoksu on kirpeän hapan ja aavistuksen persikkainen. Vaalean yrttinen ja metsäinen. Maku on reilun hapan, brettainen, vaalean viljainen, kevyen viljainen ja runsaan persikkainen. Happoja melko vähän. Pirteä ja raikas kokonaisuus.

Post author: Jirka
Jirka
4 years ago
4.2
Karhunvatukkaa, tammea, pientä funkkia, makeutta alussa ja loppuun tasapainoista happamuutta. Mielyttävä runko ja todella maistuva kokonaisuus.

Post author: Depressor
Depressor
@ Pien Shop & Bar
4 years ago
3.0

Post author: Morris850
Morris850
@ 99 Bottles Of Beer
7 years ago
4.5
Cloudy, tasty beverage