Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Grimm Artisanal Ales
182 arviota
Grimm Artisanal Ales
Brooklyn, United States


Onko tämä sinun panimo?
Rekisteröi panimosi ilmaiseksi ja hallitse panimosi tietoja Pint Pleasessa.
Rekisteröi panimo

Arviot

Post author: AX'ALE
AX'ALE
18 days ago
4.5
Version 2023. Nez sur le café et le chocolat amer. Quelques notes de myrtille aussi. En bouche c'est torréfié, chocolaté avec des notes fruitées de myrtille assez discrètes. On a ensuite une pointe d'amertume et une fin de bouche fumée, torréfiée et légèrement chocolatée. Impériale !

Post author: Mr X
Mr X
@ C J's Doghouse
19 days ago
3.6
Well this is not a traditional Pilsner. It starts out with a light bready sweet malt. Then some grassy and slightly spicy hops kick in and take over just a bit. What is really different is that it has a lime taste that starts very light but gets to an almost light level as it warms. Finishes slightly dry. Now I prefer a traditional pils taste but this worked today given it is so hot. I don’t think it is one I’d drink a lot of but was refreshing. I will say the craft pilsners seem to usually throw in lemon. Adding lime is little different.

Post author: Riku K
Riku K
@ Brewklyn Craft Beer Cafe
23 days ago
4.1
Humalat Citra, El Dorado, Simcoe. Tölkitys päivää ei ole joten ikä on arvoitus. Vaahto on paksua kuin kermavaahto. Erittäin pysyvää. Väri on tumman keltainen ja paksun samea. Tuoksussa greippiä, sitrusta muutenkin, lyijykynää, mango, ananas, aprikoosia. Kypsiä ja ylikypsiä on hedelmät. Tuoksu on kyllä hyvin hedelmäinen ja mukava. Kuivan hedelmäinen maku. Kitkerää puulyijykynää paljon. Kuivaa greippiä. Voltit on kivasti piilossa. Aika kuiva kyllä. Pehmeä tasapaino silti. Aprikoosia, sitrusta, havua. Loppumaun tasapaino on kyllä hienon pehmeä. Hyvä tämä on vaikka ikää olisi. Lämmetessään paranee vaan. Onhan tämä nyt hieno bisse. Nyt alkaa aukeamaan maut. Mun veikkaus silti on että ikää on. Maut ei niin ihan tuoreen hedelmäisiä enään ole. Siitä huolimatta hyvä olut. Tasapaino on silti kyllä hyvä. Medium runko. Miellyttävä suutuntuma. Loppua kohden tulee lempeää makeutta. Ei tämä mikään ääreis huippu ole mutta kärkipään tavaraa silti. Nyt kun lämpiää kunnolla niin saakelin lempeän tasapainoinen mehu. On tämä aika hyvä sittenkin. Piti vaan antaa kunnolla lämmetä. Helppo juotavuus kyllä kun 8% kyseessä. Kyllä mä näitä joisin mielelläni.

Post author: Yanpat H
Yanpat H
3 months ago
3.5
DIPA Mosaic, El dorado et Simcoe .

Post author: Binouzz N
Binouzz N
@ V and B Albi Lescure
3 months ago
4.5

Post author: Vareity M
Vareity M
@ Joe Canals Woodbridge
4 months ago
3.9