Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Revenant Brewing Project
282 ratings
Revenant Brewing Project
Kuopio, Finland

Revenant is a contract brewery from Kuopio, Finland founded in 2023. Our aim is to brew exclusive small scale releases targeted to thrill people who are as enthusiastic about beer as we are.

Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews

Post author: Luu2
Luu2
@ Hophaus Kuopio
3 days ago
4.4
Toinen maistamani Revenantin olut. Ehkä jopa kovempi kuin Artifact. Ekat siemaisut tästä eivät heti vakuuttaneet, mutta vaahdon laskeutuessa ja oluen hieman lämmetessä alkaa makupaletti hahmottua. Mango-ananas-sitrusmehua jollain sitruksenkuoren vivahteella. Erittäin hieno ja syvä väri. Maku on syvä ja upottava, monivivahteinen. Huikeaa, että omasta kotikaupungista, Kuopiosta, tulee aidosti kansainvälisen tason tekijä, jonka neipat pystyy nostamaan minkä tahansa jenkkipanimon rinnalle ja ohikin.

Post author: Anneli P
Anneli P
@ Pien Shop & Bar
6 days ago
4.9
Sairaan hyvää! Trooppisen hedelmäinen, pehmeä ja täyteläinen. Alkoholi ei maistu ja tekisi mieli juoda kiivasta tahtia koko tölkillinen janoon. Hiilihappoja on just passelisti. Ois tätä vielä ehkä Kouvolastakin löytynyt, mutta tultiin ihan piäkaupunkiin asti sihauttaa tää herkku.

Post author: Sir Guru Kabu
Sir Guru Kabu
@ Pien Shop & Bar
6 days ago
4.6
Mahtava täyteläinen hedelmämehu. Maussa reilusti sitruunaa. Jonkin sitruksen kuori maistuu myös. Sitrusten kaverina löytyy makeampaa hedelmäisyyttä. Mukana maistuu alusta loppuun myös kuivempi humalointi. Loppu on aika lailla kuiva. Kaikki maut hyvin balanssissa. Hieno olut jälleen Revenantilta. Ehkäpä paras mitä olen itse päässyt testailemaan.

Post author: Villema
Villema
@ Gastropub Betony
8 days ago
4.3
Revenanttia Kouvolasta? Ja toista kertaa jo! Ulkonäkö aivan täyttä priimaa. Vaahto ei kuitenkaan viipyile kauaa. Alusta loppuun asti tasaisen hyvä tuote. Tässä korostuu sitruunaiset hedelmät joita tasapainottaa miellyttävä makeus. Prosentteja ei huomaa sitten millään. Join toisenkin heti perään👌

Post author: Lauri
Lauri
@ Hophaus Kuopio
9 days ago
4.5
Kevyen rusehtavan ja tummankeltaista ja sameaa. Vähäinen ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu runsaan ja makean trooppisen hedelmäinen (mangoa, ananasta, persikkaa), kepeän dänkkisen tunkkainen ja ruohoinen. Maku makean ja runsaan trooppisen hedelmäinen (mangoa, persikkaa, ananasta), runsaan, kitkerähkön ja kirpakan greippinen, kepeän dänkkisen tunkkainen ja vihreän ruohoinen, pehmeän vaalean maltainen sekä maltillisen humalaisen katkera ja poltteinen. Oikein hyvät, runsaat ja tasapainoiset maut. Suutuntuma on runsahko, täyteläinen ja pehmeä. Oikein maukasta, runsasta ja mukavan pehmeän hedelmäistä juotavaa. Tölkkiin verrattuna greippisyys ehkä hieman enemmän korostunut. Eli hieman huonompi kuin tölkistä. Siltikin ihan pirun kova NEDIPA.

Post author: Tabumiitti
Tabumiitti
@ Tuju Taproom
12 days ago
3.8
Niin pehmeetä ja herkullista.

Post author: Jussi
Jussi
@ Harrys
12 days ago
4.4
Samea hedelmämehun sävyinen. Tuoksusta tropiikki ja hiiva. Lempeä, pehmeä, pyöreä, täyteläinen. Maussa kypsää mangoa ja kypsää mallasta. Nami on. Hyvä jälkihehku. Tsemmis ja go oon 💪👌

Post author: Jesse M
Jesse M
@ Crafters
13 days ago
4.3
Etko olut. Tastingiä odotellessa. Smoothi suutuntuma. Mehuinen pikku karvaudella. Makiaa hedelmäisyyttä rypäleellä ja kermaisehkolla sitruunankuorella. Saan myös hitusen persikkaa suupieliin maistumaan. Laadukasta on. 4,3/5