Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Juicy Brewing Co.
29 notes
Juicy Brewing Co.
United States

Est-ce votre brasserie ?
Enregistrez votre brasserie GRATUITEMENT et contrôler votre présentation sur Pint Please !
Enregistrer votre brasserie

Avis

Post author: Sir Guru Kabu
Sir Guru Kabu
@ Musta Kynnys
5 days ago
3.7
Aika paksua hedelmä-smoothieta. Maussa reilusti trooppisia hedelmiä ja sitrusta myös. Varsinkin mango hallitsee makua. Ei ole liian makeakaan.

Post author: Mightykoala
Mightykoala
3 months ago
4.1
Keltainen, samea olut sormen vahvuisella vaahdolla. Tuoksussa on paljon hedelmää ja sitrusta Olut on keskitäyteläinen, vähähiilihappoinen, kuiva, kirpeä, mehumainen ja raikas. Mausta löytyy mangoa, ananasta, sitrusta ja muuta hedelmää. Mainio smoothie. Vaikea arvioitava, kun ei näistä paljoa kokemusta ole, mutta hyvin maistui. (4+8+3+9+17=41) 4,1

Post author: Craftbeers and Comics
Craftbeers and Comics
@ Quaff Webshop
4 months ago
4.3
Gros smoothie type Danao, texture extra épaisse, beaucoup de goût, du fruit à gogo et du sucre. Alcool invisible, très très sweet

Post author: Sir L
Sir L
@ Hoptimaal
5 months ago
3.9
Kalenterin #1 luukku #21. Melko täyteläinen suutuntuma. Makeaa persikkaa ja mandariinia. Melonia ja greippiä. Joku vähän funkympi hedelmä maistuu myös, mutta en kyllä saa mieleen. Aavistus ruohoa ja heinää lopussa. Hyvin kestänyt ikää.

Post author: Repa
Repa
@ Pien Shop & Bar
5 months ago
3.4
Kiva tölkki. Skidisti tunkkanen tuoksu. Kullankeltainen neste tässäkin. Ihan kiva maku, aluksi hedelmäinen ja kevyt - sitten iskee kuiva puraisu ja profiili muuttuu hieman hiivaiseksikin. Ihan jees, edellinen QIPA oli parempi. Tämä jotenkin vähän turhan kuiva omaan makuun.