Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Sapwood Cellars
13 ratings
Sapwood Cellars
United States

Columbia, MD

Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews

Post author: Thyy
Thyy
@ Pien Webshop
4 months ago
4.0
Pien Webshopin (Black) Beer Friday Mystery Box olut #11/17. Tölkitetty 7.10.2023 Tämä olut pääsi tippumaan lattialle, jonka takia tölkkiin tuli kuhmu ja tais saumakin hieman aueta, niin tölkki kävi 45min pakkasessa! No eipä yllätä, ettei tölkissä näy mitään päiväyksiä. Joskus muuten, joku sanoi, että Beer Republic hinkkaa päiväykset pois kuin tölkit vanhenee, joko tämä on rantautunut Pien.fi:hin? Olut on väriltään musta ja vähä vaahtoinen olut. Tuoksu on vaniljainen, kaakaoinen sekä koooksinen. Maku on kaakaoinen, suklainen. Ihan kiva Oatmeal Stout!

Post author: Leif C
Leif C
@ Pien Webshop
4 months ago
4.0
Sormenleveydenverran maitokahvinväristä aikanopeastilaskevaa vaahtoa erittäin tummanruskean valoaläpipäästämättömän oluen yllä joka tuoksuu makean kookoksisen kaakaoisen paahteisen maltaiselle ja maistuu kuivan paahteisen kahvisen kaakaoisen lupsakalta, neljä bojoa. PE: ei ol. Tölkitetty: 07/10/23;SLIGHTLY SMALLER.

Post author: Leif C
Leif C
@ Pien Webshop
4 months ago
4.0
Reilunsormenleveyden verran maitokahvinväristä nopeastilaskevaa sihisevää vaahtoa erittäin tummanruskean valoaläpipäästämättömän oluen yllä joka tuoksuu makean kaakaoisen vaniljaisen kahvisen paahteisen maltaiselle ja maistuu makean lempeän vaniljaisen kahvisen paahteisen katkerahkon tummasuklaisen kallioimarteisen maltaiselle, kolme ja kolmevarttia ylöspäin. PE: ei ol, tölkitetty: 11/10/23.

Post author: Hessu
Hessu
@ Pien Webshop
5 months ago
4.1

Post author: Jocceri
Jocceri
@ Pien Webshop
6 months ago
4.3
Nyt on spessu kamaa 💪 Sapwood Cellars Breweryn ja Fudensin collabo 🤝 DIPA DDH with New Zealand Riwaka Hops. Käytetty tiedettä hyödyksi eli thiolseja erässä Riwakan satoa jotka lisäävät hedelmäisyyttä 😋 On pehmeää, passiinhedelmää ja greippiä 👍 Pienthusiast Care Package 3/6

Post author: Leif C
Leif C
@ Pien Webshop
6 months ago
4.5
Osa Pienthuasist Care Pakage 3/6. Parinsormenleveyden verran vaaleaa samettista vaahtoa samean keltaisen hieman valoaläpipäästävän oluen yllä joka tuoksuu makean hedelmäisen viinirypäleisen karviaismarjaisan mehuisalle ja maistuu makean mehuisan lempeän pyöreän pajuisen greippisen hedelmäiselle, on kova! Neljä ja puoli bojoo. PE: ei ol, tölkitetty: 07/25/23 BETTIN' EBBY WIT IT.