Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Sapwood Cellars
9 arviota
Sapwood Cellars
United States

Columbia, MD

Onko tämä sinun panimo?
Rekisteröi panimosi ilmaiseksi ja hallitse panimosi tietoja Pint Pleasessa.
Rekisteröi panimo

Arviot

Post author: Jocceri
Jocceri
@ Pien Webshop
29 days ago
4.3
Nyt on spessu kamaa 💪 Sapwood Cellars Breweryn ja Fudensin collabo 🤝 DIPA DDH with New Zealand Riwaka Hops. Käytetty tiedettä hyödyksi eli thiolseja erässä Riwakan satoa jotka lisäävät hedelmäisyyttä 😋 On pehmeää, passiinhedelmää ja greippiä 👍 Pienthusiast Care Package 3/6

Post author: Leif C
Leif C
@ Pien Webshop
1 month ago
4.5
Osa Pienthuasist Care Pakage 3/6. Parinsormenleveyden verran vaaleaa samettista vaahtoa samean keltaisen hieman valoaläpipäästävän oluen yllä joka tuoksuu makean hedelmäisen viinirypäleisen karviaismarjaisan mehuisalle ja maistuu makean mehuisan lempeän pyöreän pajuisen greippisen hedelmäiselle, on kova! Neljä ja puoli bojoo. PE: ei ol, tölkitetty: 07/25/23 BETTIN' EBBY WIT IT.

Post author: Leif C
Leif C
@ Pien Webshop
2 months ago
4.0
Sormenleveydenverran vaaleaa vaahtoa samean oranssinkeltaisen hieman valoaläpipäästävän oluen yllä joka tuoksuu kepeän karviaismarjaisan viinirypäleisenkuorisen mehuisalle ja maistuu kuivan viinirypäleisenkuorisen karviaismarjaisan rapsahtavan kepeän mehuisalle, ei uskois yli seiskavolttiseksi, kolme ja kolmevarttia ylöspäin. PE: ei ol. Tölkitetty: 07/25/23 11:02 THE RETURN.