Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Finix Brewing Co.
19 notes
Finix Brewing Co.
Italy

American Craft Beer Made in South Tyrol.

Est-ce votre brasserie ?
Enregistrez votre brasserie GRATUITEMENT et contrôler votre présentation sur Pint Please !
Enregistrer votre brasserie

Avis

Post author: CraftKing
CraftKing
9 months ago
4.0
Es zeigt eine ergiebige Schaumkrone auf hellgoldenem Bier. Der Geruch ist frisch und fruchtig, wobei Aromen der Maracuja am meisten hervorstechen. Den Antrunk empfinde ich als zitronig, dann ab der Mitte kommt die Herbe hinzu, welche sich bis in den Abgang zieht und dabei recht stark und üppig ausfällt. Der Nachgang zeigt Atomen vom Malz in Form von feiner Brotigkeit und zartem Biscuit. Mundet mir ziemlich gut!

Post author: CraftKing
CraftKing
10 months ago
4.3
Das Vacationland kommt aus dem Hause FINIX in Pfalzen-Falzen (Italien, Südtirol). Spannend ist nicht nur die Gestaltung des Etiketts, sondern auch die Verweise bei den Zutaten. Sowohl das Gerstenmalz, als auch der Hopfen sind nicht aus der EU, Wasser, Haferflocken und Hefe hingegen schon. Beim Einschenken zeigt sich zu Beginn ein üppiger und feinporig Schaum, der dann aber "nur" mittellang hält. Dieser ist schneeweiß und das Bier zeigt sich hellgelb/golden, leicht eingetrübt. Der Geruch ist grandios fruchtig und erinnert an einen exotischen Cocktail (Maracuja, Ananas, Mango). Geschmacklich nehme ich Zitrone, Limette und vielleicht etwas Zitronengras wahr. Der Antrunk ist frisch (etwas seifig) mit einem undefinierten Beigeschmack, der sich lange hält. Bitterkeit kommt erst nach dem Schlucken. Zarte Malzsüße finde ich im Nachgeschmack. Gut gefällt mir, dass es alles hat: Frucht, zart Malz und feine Herbe. Was zur Besseren Bewertung fehlt ist noch eine herausstechende Eigenschaft.

Post author: Riku K
Riku K
1 year ago
4.0
Hyvä perus vaahto. Väri on aika oranssin punaruskea. Kohtuu samea. Tuoksu on ihan hedelmäinen ja raikas. Aprikoosia, mallasta, kypsää hedelmää on paljon. Hedelmä karkkia. Aika hyvä tuoksu kyllä. Maku on ihan jees. Tuhti runko, ei kovin katkera. Enemmän Neipa tyylinen katkeruus. Kypsää hedelmää on. Kypsää mangoa, greippiä. Mallasta toki. Tämä on vähän sellainen puoliksi IPA ja puoliksi Neipa. Ihan hyvä olut kuitenkin. Öljyistä suutuntumaa on. Pehmeä maku ja aavistuksen makea. Ei tämä missään nimessä huono ole. Yllättävän helposti juotava 8%. Makua on kivasti. Italian Omatuontia.

Post author: Riku K
Riku K
1 year ago
3.9
Italian omatuontia. Maistetaan miten toimii. Hieno vaahto on. Paksua ja pysyvää. Väri on muuten saakelin tyylikäs. Harmaan keltainen ja paksun samea. On tyylikäs ulkoasu ainakin. Tuoksussa on mangoa ja ananasta ehdottomasti. Joku pieni yrttisyys, sitruksen kuorta. Vähän eugalyptysta. Raikas tuoksu kyllä. Paljon tropiikkia. Maku on samoilla linjoilla. Mangoa on, ananasta on. Kunnon katkerot muuten on. Runko on jo kivan tuhti. Greippinen katkeruus. Aika hyvin tämä on tehty. Aikaisemmin moitin että vähän makua puuttuu tämän panimon tuotteista mutta tässä on kyllä kivasti makua. On tämän vahvuisissa paksumpaakin runkoa ollut mutta makua on kyllä. Hyvin juotava silti. Sitrusta löytyy myös. Yllättävän voimakas katkeruus toisiaan Neipaan. Ehkä pieni tasapainon puute tässä on. Pikkuisen pehmeämpi ote voisi olla. Missään nimessä ei ole huono olut. Mun mielestä hyvin tehty sumukalja. Katkeruus voisi olla aavistuksen pehmeämpi ja tasapainoisempi. Hyvin greipin katkeroinen suutuntuma tästä. Greipin kuorta on myös. Ja pieni hop burni. Ehkä katkeroa aavistuksen verran alaspäin niin tulisi hedelmäisyys enemmän esiin ja kermainen pehmeys. Kyllä silti toisenkin joisin koska vaan. Hyvä olut on kyseessä. Syvyyttä ja pientä balanssia lisää ja makuja rauhoittavaa tasapainoa niin ettei katkeruus dominoi niin olis aika kova tämä. Pieni tasapainon puute vaivaa. Ulkoasusta kyllä iso plussa. Monet ei saa näin hienoa vaahtoa ja väriä. Ihan kärkipäätä tämä olut siinä.

Post author: Riku K
Riku K
1 year ago
3.7
Hienot Pils vaahdot niin kuin tyyliin kuuluu ja pysyvää sorttia on. Väri on oikein vaalean oljen keltainen ja ihan pienellä udulla. Tuoksussa on jalohumalaa, puhdasta viljaisuutta, mineraalisuutta kunnolla, hento maltaisuus. Tuoksu on varsin miellyttävä. Maku on varsin puhdas. Mutta jotenkin vähän vetinen. Olisin kaivannut humalan puraisua enemmän. Humala puree kyllä lempeän puhtaasti. Vähän sellainen hedelmäinen tvisti. Hennolla ja lempeällä otteella tehty Pils. Todella miellyttävä juotava puhtailla mauilla. Ei missään nimessä huono olut. Arvostan aina kun maut on näin puhtaita. On hyvä Pils. Lämmetessään runko on täyteläisempi. Ihan pieni makeus tässä on. Yllättävän hyvä bisse. Ei häviä juuri Saksalaisille esikuville. Paulanerin Pils on saman tyylinen kuin tämä. Hennon makuinen. On tässä pieni vetisyys. Pikkuisen paksumpi runko niin olis aika kova. Pakko antaa 3.7 kun tässä on oikeasti yritystä tehtä hyvä Pils. Saatu erittäin puhtaat maut mikä ei aina oo niin itsestään selvyys Lager/Pils kategoriassa.

Post author: Riku K
Riku K
1 year ago
3.4
6 tuntia tuli laskettua Kronplazissa niin pitäähän paikallisen panimon vuoren nimikko olut maistaa. Hyvä ihan ok pysyvä vaahto. Väri on kullan keltainen ja pieni utu on. Tuoksu on aika hedelmäinen. Sitrusta, viinirypäleitä, hentoa mallasta. Lupaa ihan hedelmäistä olutta. Kukkaisuutta. Maku on tuoksun kanssa samalla linjalla. Maut on hentoja mutta raikkaita. Mallas pehmeästi ja hennosti pinnassa. Sitrusta, pientä kivaa katkeruutta, viinirypäleitä. Oikein mukava helppo Afterski olut. Aika hyvin tehty. Puhtaat maut ja raikas. Helppo jano Apa. Hedelmäinen. Oikein onnistunut tuote. Ehkä tähänkin aavistuksen voisi humalaa enempi laittaa niin maku olisi paksumpi. Kalkkisuutta on. Nyt tämä sellainen kaikkien juotava, helppo ja harmiton. Mutta mieleen ei jää.

Post author: Riku K
Riku K
1 year ago
3.4
Erittäin hyvä paksu ja pysyvä vaahto. Värin vähän tuollainen oranssin keltainen. Ehkä vähän ruskean tumman keltainen ja samea. Ihan tyylikäs. Tuoksussa vähän mallas pinnassa, appelsiinia ja greippiä. Viinirypäleitä myös. Jotain pientä taateli vivahdetta tässä on. Ihan ok raikas ja hedelmäinen. Kukkaisuutta. Maku kans aavistuksen maltainen, greippisen katkera. Appelsiinia löytyy. Kuiva maku ja suht hiilihappoinen. Ei tää huono ole. Kuiva jano Apa. Ehkä vähän ronskimpaa otetta kaipaa humalointiin. Pieni karheus tässä on ja aavistuksen voisi olla raikkaampi. Kyllä tämän silti mielellään juo.