Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Azatis Brewing Lab / Αζάτης εργαστήριο ζύθου Χανίων
6 notes
Azatis Brewing Lab / Αζάτης εργαστήριο ζύθου Χανίων
Greece

Est-ce votre brasserie ?
Enregistrez votre brasserie GRATUITEMENT et contrôler votre présentation sur Pint Please !
Enregistrer votre brasserie

Avis

Post author: vautere
vautere
@ B is for Beer
6 months ago
2.7
Samea, kevyt ja hedelmäinen. Keksiä ja metallisuutta. Ei tasapainossa vaan jotenkin keskeneräisen makuinen. Haniasta, Kreetalta.

Post author: Yorma
Yorma
@ Bricks Beers & Tales
6 months ago
3.5
Mukavan maltainen ja makean hunajainen janon sammuttaja. Suodattamaan ja suutuntumaltaan samea. Ok olut, jatkoon.

Post author: Yorma
Yorma
@ Bricks Beers & Tales
6 months ago
2.9
Runkoa ei lainkaan, joten maku on ohutta ja nopeasti katoavaa. Pientä tummuutta ja makeutta voi aistia jos on nopea. Ei jatkoon.

Post author: Bezdomnyi
Bezdomnyi
@ B is for Beer
10 months ago
1.8
Herukanlehhtimehuisen ruskean oranssi, hieman utuinen mutta lähes kirkas. Nopea vaahto, 1mm reunus ja yksi vaahtokiehkura pinnalla. Tuoksu todella vahvan banaaninen, banaanileipäinen. Maku niin ikään vahvan banaaninen, varmaan belgihiivattu. Sitrukset tulevat toisessa neljänneksessä. Hapokkuus hyvä. Kolmantena nousee humalat, jotka puraisevat kivasti, muttei suuremmin nosta makuja, lähinnä tuon ruohoisen ominaisaromin. Lopussa maltaat ottavat roolia. Kuitenkin kauttaaltaan tuo banaani mukana ja leijuu läpi muidenkin makujen. Ei nyt suorastaan paha, mutten pidä näistä banaanisista hirveästi. Juuri itsekin tein melko banaanisen IPAn, arviointi hiivojen suhteesta ja määrästä ei siis mennyt ihan nappiin niitä sekoitellessa. Saa nähdä millainen tuo oma lopulta on tähän verrattuna. No, banaaniseksi ihan hyvä, mutta silti liian banaaninen.

Post author: yliarska
yliarska
@ Bricks Beers & Tales
3 years ago
2.5
Vähän odotti tältä enemmän vielä. Uusi panimo jälleen sekä olut, ainakaan tämä dunkkeli ei vielä vakuuttanut, hieman makua, maltaisuutta aluksi, loppu hieman vetinen. Ei nyt luovuteta vielä tämän panimon osalta, mutta vähän kevyeksi jäi omaan makuun.