Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Magic Road
687 ratings
Magic Road
Poland

Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews

Post author: Riku K
Riku K
@ K-Citymarket Pirkkala
1 day ago
3.1
Hyvää hentoa perus pysyvää vaahtoa. Väri on kyllä hieno. Perus keltainen ja paksun samea. Ulkoasu on kyllä kunnossa. Tuoksussa heti appelsiini hyökkää. Ananas, mango. Oikein miellyttävä tuoksu. Maku, ihan kuin eka suullisella viina tulisi läpi vaikka näin mieto olut. No, joo. Ei toimi niin kuin ajattelin. Vähän tunkkainen. Ei tämä huono silti ole mutta tuoksu antoi ymmärtää parempaa. Tölkitetty 31.3. joten vanhaa ei ole. Lämmetessään paranee selvästi. Hyvin ohut runko. Maut jää piippuun. Runko on ohuempi kuin monessa micro neipassa Kalkkisuutta, hiivaisuutta. Kuiva maultaan, kivaa hentoa katkeruutta. On lämpöisenä selvästi parempi. On tämä vähän sellainen karu maultaan. Untappdissa 3.83. Kovia pisteitä kyllä. Deya saa samoja. Ei ihan oo kyllä Deyan tasoa tämä. Maut ei oo yhtään balanssissa. Mutta joo ne maut. Alkoholi, raaka hedelmä, karu, ihan pieni makeus, hop burnia, karu appelsiini, raaka lyijykynä ananas😃. Joku lyijyn maku tästä mieleen tulee. Epäonnistunut balanssi tässä. Hyvin hento runko. Vaikka on hop burnia niin makuja ei ole saatu tähän. Syvyys puuttuu täysin. Ei kannata ostaa. Puulyijykynä maistuu just tältä.

Post author: ÄlexÄn
ÄlexÄn
@ Juova Hanahuone
4 days ago
4.2
Erittäin täyteläinen, makean vaniljainen, appelsiinien, mangoinen, lähes imelä jälkimaku, tasapainoinen makumaailma. Miellyttävä.

Post author: Juha M
Juha M
@ Bodom Bar & Sauna
10 days ago
3.2

Post author: Savertin
Savertin
@ Bierloods22
11 days ago
4.4

Post author: Cedric C
Cedric C
16 days ago
4.0
🇵🇱🇵🇱 une tuerie , j'adore . Tout ce qu'on demande d'une dipa. De la rondeur , de la longueur , de l'amertume, du houblon, etc etc ....

Post author: Svimbanen
Svimbanen
@ Funky Shop
18 days ago
3.7

Post author: Lennu 82
Lennu 82
@ Funky Shop
26 days ago
3.2
Alkoholi puskee vähän liikaa läpi.

Post author: Nathan H
Nathan H
1 month ago
1.6

Post author: Cedric C
Cedric C
1 month ago
4.0
🇵🇱🇵🇱 tout simplement une tuerie cette neipa.