Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Ophiussa Brewing Co.
29 notes
Ophiussa Brewing Co.
Portugal

Est-ce votre brasserie ?
Enregistrez votre brasserie GRATUITEMENT et contrôler votre présentation sur Pint Please !
Enregistrer votre brasserie

Avis

Post author: Jussips
Jussips
@ Hoptimaal
2 months ago
5.0
Ruokaisa aamupala. Mehuisa ja maukas, tuorepuristettu.

Post author: irkkup
irkkup
@ Hoptimaal
2 months ago
5.0
Tuoremehu. Naaaam. Niin hedelmäinen!

Post author: Jussips
Jussips
3 months ago
2.5
Vähän enemmän olisi makua toivonut, mutta pienessä mittakaavassa sitä kyllä on. Aika kevyt runko eikä humalointikaan kovin vahva vaikka DDH.

Post author: Jussi Koo
Jussi Koo
@ Hoptimaal
3 months ago
3.6
Iisalmelaisen Sotamarsalkan saattelemana saapui löylyyn portugalilainen olut, jonka nimi tuo mieleen kadonneen kiinalaisen merikontin. Suoraan tölkistä nautittuna tarkkaan kalibroidut aistit haistavat hedelmäisen tuoksun, kun tölkki sihahtaa kiukaan kanssa kilpaa. Makuhan on kuin olisi Super Mariona taikametsässä, ensin poimitaan pari voimaa antavaa persikkaa, sitten väistetään vihollisia nurmikkoa ryömien, niin että suuhun tarttuu nurmisuutta. Katkeroisen sekoilun jälkeen Luigin kanssa, suun valtaa katkeroisuus ja Prinsessalta poimittu greippi. (Vai poimiko Mario Prinsessan kuin greipin?). Trooppisen metsän läpi juostuaan Marion kielen päällä pyörii trooppinen hedelmä ja sitrus. Okei, ei olisi pitänyt nielaista sitä autotallin lattialta edelliseltä asukkailta jäänyttä pilleriä, tää olut on hyvää poretta.

Post author: Sir L
Sir L
@ Hoptimaal
4 months ago
3.7
Kalenterin #1 luukku #18. Keskitäyteläinen suutuntuma. Persikkainen ensipuraisu. Greippiä ja rypälettä. Appelsiinin vivahteita. Lopussa kohtuullisesti ruohoisuutta, ja pääseepä mallaskin hieman esille. Solid.

Post author: orson
orson
@ Hoptimaal
10 months ago
4.2
Very juicy! Dry, smooth, fresh and balanced. Never heard this brewery before but this beer is so nice. Tropical, hoppy and juicy NE DIPA. Slava Ukraini 🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦

Post author: Riku K
Riku K
@ Cask Beer
1 year ago
4.8
Ei vaahtoa Väri paksun punainen. Erittäin paksu koostumus. Täynnä hedelmän palasia. Tuoksussa vadelmaa, punaherukkaa, vähän puolukan suuntaan. Maku on kyllä törkeän paksu. Kuin sosetta. Vadelmaa, punaherukkaa. Jotain muita punaisia marjoja. Miedon hapan. Todella silkkisen pehmeä maku. Ei tästä kyllä smoothie Sour paljon paremmaksi voi mennä. Röyhkeän kova. Portugalin oma tuontia. Kunnolla marjan siemeniä ja paloja joukossa.