Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Brouwerij Tanklokaal
8 notes
Brouwerij Tanklokaal
Netherlands

Est-ce votre brasserie ?
Enregistrez votre brasserie GRATUITEMENT et contrôler votre présentation sur Pint Please !
Enregistrer votre brasserie

Avis

Post author: Igunator
Igunator
@ De BierTonne
1 year ago
3.9
De Biertonnen joulukalenterin 13. luukku. Varsin maukas quad. Tuoksu on voimakas, jälkiruokaviiniä, rusinaa, alkoholia. Maku on hapokas, kuivan maltainen ja lämmittävä. Jälkimaussa tulee humalointikin esiin ja maku on yllättävänkin kuiva. Lämmittävä tunne jää maistumaan.

Post author: Eetu
Eetu
@ De BierTonne
1 year ago
4.2
Tämäpä varsin iloinen yllätys. Todella karamellimaltainen ja raikas tötterö quadrupelista huolimatta. Eipä uskoisi näin vahvaksi veijariksi.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ De BierTonne
2 years ago
3.8
Eiliseltä. Laadukas Quad, sopivan täyteläinen.

Post author: SimonDönder
SimonDönder
@ De BierTonne
2 years ago
4.2
Kalenterin luukku #16 🍺 Todella raikas quadiksi. Kivasti karamellisuutta ja hedelmäisyyttä. Sopivan tuhti, mutta raikas ja maukas. Erinomainen. Kyllä näitä belgejäkin on vaan kiva siemailla 🍻

Post author: muikku3
muikku3
@ De BierTonne
2 years ago
4.1
Joulukalenterin satoa Quadin muodossa 🍺. Tuoksu kypsemmän kuivahedelmäisempi,makeamman maltaisella takakarvauksella ja ehkä hieman oudosti,mutta ei huonolla tavalla myös aavistus päärynää🤔😅. Oho 😯 Onpas yllättävän raikkaan oloinen quadiksi kyllä🤔.Runko on sellainen keskilivakka hieman jopa öljyisän oloinen.Melkoisen pehmeä ja tasapainoisen runsas. Kypsempää tummempaa hedelmää hieman siirappisemman oloisella tatsilla ensituimaan.Maltaisuus on hieman toffeemaisempaa sorttia. Ei ole liikaa tullut Quadeja juotua,mutta kyllä tämä osuu poikkeuksellisen hyvin omaan "makumakkaraan" 😋🍺

Post author: Niko O
Niko O
@ De BierTonne
2 years ago
3.9
Joulukalenterin 13 luukku. Olut on samean ruskeaa, nopeasti häviävällä, reilun sormen paksuisella luonnonvalkealla vaahdolla. Tuoksu on hyvin ylikypsän hedelmäinen, karamellinen, yrttinen, maltainen, hieman siirappinen ja aavistuksen lakritsinen. Runko on melko täyteläinen, raikkaan hiilihappoi ja makea. Maussa on runsaasti karamellia, ylikypsiä hedelmiä, mallasta, siirappia, hieman yrttejä, korianteria ja aavistus lakritsia ja mokkaisuutta. Aika kiva quad tälleen ainakin itselle tuntemattomalta panimolta. Niin perinteisiä ominaisuuksia, kuin hieman omaperäisiäkin. Ei pärjää luokassaan parhaille, mutta ehdottomasti juomakelpoinen!

Post author: Gunkko
Gunkko
2 years ago
3.5
Ei vaahtoa. Sakkainen vaikka kaadoin varoen. Tuoksussa savua?! Muuten leipäisä dunkkis. Tukeva runko. Makeaa mallasleipää. Jotenkin sekaisa olemus. Ehkäpä happoja enempi niin voisi olla kuin chimay green? Jotenkin tulee mieleen tämmöinen. Mut ihan oukkidoukki jossa hyvä dokabiliteetti!

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ De BierTonne
3 years ago
3.8
Uusi olut ja panimo Pintissä, mutta en pystynyt lisäämään panimoa, kun vaan vilahtaa, että panimoa ei löydy ja en ehdi painaa. Eli oikea panimo alankomaalainen Brouwerij Tanklokaal. En ainakaan löytänyt siis kumpaakaan vielä Pintistä,vaikka olevinaan muistelin arvioita lukeneeni. Juodaan pääsiäisen lähettyvillä, vaikka itse asiassa otsikon tausta on paikallinen Hannu ja Kerttu - tarina. Joku vanha noita jossain metsässä jne. ULKOASULTAAN olut on kullanruskeaa ja siihen nousee nopea valkoinen vaahto. TUOKSU on sitruksinen, luumuinen, oikeastaan simainen 🤔. MAKU on maltainen, mausteinen, hunajainen, rusinainen, luumuinen, sitruunainen, appelsiinin kuorinen, korianterinen, omenamehuinen ja kevyen hiivainen. Itseasiassa aika simainen makukin. Jälkimaussa ehkä vähän tammisuutta ja viinimarjaisuutta. SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen ja pehmeästi poreileva. Oikein veikeä tripel vähän erilaisella twistillä. Aika hauska makean pehmeä makumaailma.