Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Pivovar U Dobřenských
15 arviota
Pivovar U Dobřenských
Czech Republic


Onko tämä sinun panimo?
Rekisteröi panimosi ilmaiseksi ja hallitse panimosi tietoja Pint Pleasessa.
Rekisteröi panimo

Arviot

Post author: Karmahii
Karmahii
@ U Dobřenských
6 years ago
4.0
Fridaynight's nightcap in microbrewery in the old town Prague. They serve only two products, both their own. Either stout or this herb ale, both on tap. Hazy amber colored beer with lots of foam that settles quite fast. Taste is good, grassy sweet taste, like sorrel (suolaheinä). Pleasant acquaintance; if You visit Prague pay a visit to the bar of this microbrewery

Post author: Kontu Kaataa
Kontu Kaataa
@ U Dobřenských
6 years ago
3.5
Tosi vahva salvia tosiaan maistuu, mutta hyvällä tavalla. Vaahto samettinen.

Post author: Tehovompatin mallasmaistelut
Tehovompatin mallasmaistelut
@ U Dobřenských
7 years ago
2.0
Tuoksussa hento aavistus sitruunaruohoa ku oikein yrittää. Maku enemmin lager kuin ale ja tässä vaiheessa sitruunaruoho on kaunis muisto vain. Laimea esitys, jopa pettymys. Ei tähän nyt kuole, mutta sama panimo tekee niin paljon laadukkaampiakin esityksiä. Ei jatkoon.

Post author: Tehovompatin mallasmaistelut
Tehovompatin mallasmaistelut
7 years ago
4.0
Hieno stout tsekkeiltä! Tuoksu paahteinen, maku miellyttävän raikas. Salvian sekä haistaa että maistaa, se antaa maulle pirteyttä ja luonnetta. Hapot pysyvät hyvin ja tekevät tästä mukavamman juotavan, ei ole valmiiksi väljähtänyt kuten moni brittiläinen vastineensa. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen!

Post author: Frank B
Frank B
@ U Dobřenských
8 years ago
5.0
This was an excellent beer from the brewery that makes bottom fermented beers, not top fermented lagers, and adds herbs. This is quite fruity in flavour and had a very pleasing hop finish. The herb added to this is Tribulus Terrestris and is supposed to be natural Viagara!

Post author: Bohemian Viking
Bohemian Viking
8 years ago
4.0
Kun kuulin että tämä olut sisältää mystistä yrttiä joka auttaa esim.Sänkypuuhissa, kuukautiskivuissa, nostaa energia tasoa ja auttaa myös painonhallinnassa, ajattelin että "hohhoijaa, taas yksi olut jonka tarinaan on panostettu enemmän kuin itse olueeseen". Olin täysin väärässä, myös juotavuuden suhteen. Tribulus Ale on erittäin täyteläinen ja kermaisa, sopiva humalointi ja yrtti tulee läpi täydellisen tasapainoisesti. Uniikki maku ja siltikin perinteiseen Tsekkityyliin erittäin juotava. Näitä juo helposti toisen toisen jälkeen. Mikä olisi sitten riittänyt viiteen tähteen asti? No ne paremmin luvatut sänkyhommat. (Vitsi).

Post author: Bohemian Viking
Bohemian Viking
8 years ago
4.0
Huikea olut. U Dobenskýchin nuori panomies (ihan oluen saralla) yllättää valinnoillaan. Salvia Stout kuulostaa kovin tuhdilta, mutta mieleen tulee hyvällä tavalla tumma hedelmäinen IPA. Ei liian paahdettu omaan makuun, siltikin uskottava Stoutti. Salvia tulee täydellisesti läpi lopussa, mutta ei ylilyö. Juotava, hemmetti näitähän joisi vaikka kaksi putkeen...ja juonkin.