Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Kontulan Oluttehdas Oy
2334 notes
Kontulan Oluttehdas Oy
Estonia

Est-ce votre brasserie ?
Enregistrez votre brasserie GRATUITEMENT et contrôler votre présentation sur Pint Please !
Enregistrer votre brasserie

Avis

Post author: Esko N
Esko N
@ K-Citymarket Rovaniemi
29 days ago
1.0
Rip Kontula, bulkin uudelleenbrändäyksen temppuilijat. Betoni on harmaata. Tuoksuu greipiltä. Maku laimea ja makea. Jälkimaun puolella parhaimmat sitrushedelmän vivahteet. Ei tällaista pelleilyä ikävä jää.

Post author: Kolibri91
Kolibri91
30 days ago
2.0
Joskus maistanut ehkä kerran tai kaksi en kuitenkaan arvioinut silloin, mutta nyt kun kyseinen yritys hakeutui konkurssiin ja vielä löytyi muutama tölkki kaupan hyllyltä niin arvioidaan tämä osaksi historiaa. Ulkonäkö, väriltään tummempaa kuin monet bulkki lagerit kääntyy ulkonäössä tuonne karhun puolelle väriltään, kirkas ja suodatettu. Aromi, makeahko maltainen, hieman alemainen tuoksu. Kaikenkaikkiaan kuitenkin melko perus bulkki aromi. Maku, tätä oluttahan tehtiin virossa alecoqin tehtaalla ja jotkut sanoivat että tämä on ihan samaa tavaraa. Itse en kyllä näe tätä yhteyttä, alecoq on paljon kuivempaa ja kirpsakampaa, tämä on mielestäni melko makeahkoa olutta eikä ihan niin juotavaa, ei tässä siin bulkkina mitään vikaa ole mutta ei nyt mitenkään jää mieleen, jos johonkin toiseen bulkkiin tätä vertaisin niin se olisi toinen makea bulkki kuten nykyinen lapin kulta tai Heineken, harmi että kyseinen firma meni konkkaan kuitenkin.

Post author: Lauri
Lauri
@ K-Citymarket Kolmisoppi
1 month ago
2.8
Olin vannonut itselleni, etten koskaan tulisi tätä olutta ostamaan tai maistamaan, mutta tässä sitä ollaan... Rusehtavan kullankeltaista ja täysin kirkasta. Vähäinen ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu makean maltainen ja vierteinen sekä kevyen viljainen ja keksinen. Maku makean maltainen, kevyen vierteinen, melko selkeän viljainen ja kuivan keksinen, makeahkon hunajainen sekä selkeän humalaisen katkera ja rapsakka. Ihan hyvät ja tasapainoiset maut. Suutuntuma on keskitäyteläinen, kuivakka ja vähähiilihappoinen. Eihän tämä nyt kovin hyvä ole edes massalageriksi, mutta odotukset olivat silti vieläkin pahemmat. Kyllä tämän saunan jälkeisen makkaran kanssa kuitenkin juo.

Post author: Kai P
Kai P
@ S-market Veikkola
1 month ago
2.6
Alelaarista kun löytyi, pitihän tämäkin maistaa. Aivan kelpo talousolut, notkeaa ja raikasta.

Post author: Oopee
Oopee
1 month ago
3.3
Perusolut, melko hyvin makua. Aavistuksen kitkerä lageriksi.

Post author: Tommi R
Tommi R
2 months ago
2.3
Tölkin kyljessä lukee; Juotava lager. Noh, sitä se on mutta mutta, onhan tämä melko mauton kokemus. Tölkki erottuva ja siitä puolikas lisätähti.