Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Salvador Brewing Co
12 ratings
Salvador Brewing Co
Brazil

Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews

Post author: Leonardo Gasparini
Leonardo Gasparini
@ Casa do Bonaldo
16 days ago
4.5

Post author: Kaarle L
Kaarle L
@ De BierTonne
2 years ago
4.0

Post author: Pertti R
Pertti R
@ De Bierliefhebber
3 years ago
4.0
Smoothiemainen ja hedelmäinen Brassi.

Post author: muikku3
muikku3
@ De BierTonne
3 years ago
4.1
Hyvällä UT keskarilla(4.4 / ~700 täppäystä) Majailevaa NeDipaa Braziliasta.Humala hommissa taitaapi olla Citra ja Chinook.(Tölkissä leima 4/21) Hyvinkin mehukkaasti ja sopivan raikkahasti lähtee liikkeelle.Citruksisuutta,ananasta,mangoa ja kepeämpää pientä havuisempaakin otetta kivasti vähän hupsuttelevan humaloinnin kanssa. Jos tämä on jo Huhtikuussa tötsättyä,niin äärimmäisen hyvin säilynyttä ja maukasta kyllä kaikin puolin😋🍻.

Post author: Fred D
Fred D
3 years ago
3.5
Hommage à Douglas MC Arthur. L un des plus grand général des États-Unis. Très bonne IPA manque un peu caractère je trouve

Post author: Ewiq
Ewiq
@ De BierTonne
3 years ago
4.2
Ensimmäinen brasilialainen olut minulle. Saatu kaupantekijäisenä, eli for free. UT tälle perusversiolle on 4.28 noin 700 arviolla. RIS kyseessä ja näköjään aivan hemmetin paksun ”moottoriöljyinen”. Upean näköinen kalja kaikkinensa. Tuoksussa RIS-tyyliä sopivalla tavalla. Kuivaa espressoa, salmiakkia, tuhkaa ja mallasta, mutta ah, myös lempeää makeahkoa pehmeyttä. Ei siis ihan perinteinen Russian kyseessä, mutta sopivan kuiva silti. Suutuntuma on odotetun paksu. Maussa vahva ja kuiva ja perinteinen RIS on taustalla ja lempeän pehmeä RIS on enemmälti mukana. Oikeastaan kaikki tyylin elementit on läsnä, mutta tähän hetkeen sopiva makeus helpottaa hienosti puolen litran tölkin nauttimista. Tölkitetty 09/2020.

Post author: Tuomas S
Tuomas S
3 years ago
4.1
Todella suklainen ja pehmeää tummapaahtoista kahvia. Tasapainoinen ja melko makea.