Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Energy City Brewing
131 notes
Energy City Brewing
United States


Est-ce votre brasserie ?
Enregistrez votre brasserie GRATUITEMENT et contrôler votre présentation sur Pint Please !
Enregistrer votre brasserie

Avis

Post author: DigiKriSSt
DigiKriSSt
@ Pien Webshop
8 months ago
3.6
Sitä kanelilla silmään joka joulua muistelee. Nyt on kaneli vahvana tuoksussa. Tuoppiin kaatuu ihan eri värinen neste kuin oli ennakko-odotuksena mutta kaneli on ja pysyy. Maussa on karhunvatukkaa ja karhutontakin versiota mutta se kaneli, sitä muuten on ja löytyy. Vähän ehkä tunkkaisen puolelle menee kyllä tämä kokonaisuus. Onkin tullut mietittyä mitä se kuvailuissa meinaa mutta eipä tarvi enää arvailla. Tukevahkokin tavallaan on siten että tavallisen oluen kokonaisuuden lähelläkään ei nyt seikkailla. Ei kyllä myöskään soseosastolle asti eksytä mutta jotain näiden väliltä. Kaneli.

Post author: Kuutti E
Kuutti E
11 months ago
4.9
Raikas kesäinen pirtelömäinen ananas kookos ”olut”. Varmasti kyseisistä tykkääville maistuva

Post author: Joona A
Joona A
@ Pien Webshop
1 year ago
3.8
Runsas mutta nopeasti käväisevä vaahto ja paksuhko viskositeetti. Tuoksussa on asennetta ja syvyyttä toden teolla, vaahterasiirappia ja kanelia sekoittuneena tummaan maltaisuuteen. Ehkä pientä laktoosisuutta myös, mikä ei ollenkaan haittaa. Maussa vaahterasiirappia, kevyttä paahdetta, vaniljaa ja kanelia, todellakin siis lähes kaikki mausteet ovat päätyneet makuun asti. Ei juurikaan makea, mikä on hieman yllättävää mutta toimii. Kaneli kertyy ja jää kuivattamaan jälkimakuun. Lisäksi jonkinasteista pehmeää hedelmäisyyttä löytyy taustalta. Hiilihappotaso aikalailla maksimissa, muttei häiritsevällä tasolla. Erinomainen kokonaisuus, vaikka itselleni makeus ei olisi pahitteeksi.

Post author: Paukku S
Paukku S
1 year ago
4.2
Kookosta, tummaa suklaata ja kaikkea hyvää. 🤤

Post author: DigiKriSSt
DigiKriSSt
@ Pien Webshop
1 year ago
3.6
Smoothieolutlitkuksi yllättävän vähän sosemainen. Muuten hyvin tyypillinen lajissaan ja varsinkin kyseisen panimo tekemänä. Voimakkaan hedelmäinen ilman varsinaisesti oluen ominaisuuksia. Katsomatta makuja olisin voinut vannoa että mangon sijaan tässä oli mansikkaa mutta ei ollut. Ananas ja banaani sen sijaan oli ja todellakin myös maistui. Naismainen olut joka sopii kaikille jotka ovat kosketuksissa omaan feminiiniseen puoleensa.