Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Bootleggers Brewery
24 arviota
Bootleggers Brewery
United States


Onko tämä sinun panimo?
Rekisteröi panimosi ilmaiseksi ja hallitse panimosi tietoja Pint Pleasessa.
Rekisteröi panimo

Arviot

Post author: jimi
jimi
@ Beer Republic Web Shop
3 years ago
3.6

Post author: veltto62
veltto62
4 years ago
4.5
💪😋👏🍻

Post author: Discoerkki
Discoerkki
@ Beer Republic | Bangkok
4 years ago
4.1
Tangy but quite light-bodied drink at the same time. Tastes almost stronger than it is, which is not necessarily a bad thing. Slightly watery which belies the thick hazy color.

Post author: Ju$i
Ju$i
@ Beer Republic Web Shop
4 years ago
3.3

Post author: Mightykoala
Mightykoala
4 years ago
3.9
Meripihkanvärinen, samea olut kahden sormen vahvuisella vaahdolla. Tuoksussa on teetä, hedelmää ja karamellia. Olut on keskitäyteläinen, hapokas, kuiva, makea ja raikas. Mausta löytyy hedelmää, teetä, karamellia, katkeroa ja sitrusta. Hyvin valmistettu ipa, johon tee tuo mukavasti vivahdetta ja erottaa monista muista ipoista. Nämä teellä kikkaillut eivät aina ole kovin onnistuneita, mutta tähän se sopii. (5+7+4+8+15=39) 3,9

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Beer Republic Web Shop
6 years ago
3.5
07.07.18. Joku saunakalja kaapista sokkona valittu ja valinta kohdistui Old World Hefeen. Eipä kummoisia odotuksia tälle ole. Etiketin mukaan käytetty saksalaisia humalia, joilla saadaan sitä oikeaa ”bavarian” makua. Vaahtoa kyllä muodostui todella paljon. Kovin makean hiivainen tuoksu, ja löytyy se banaani sekä muut makeat hedelmät myöskin. Pienesti mausteisuutta. Maku on sopivan raikas näin saunan jälkeen, ja hedelmäisiä vivahteita irtoaa hyvin. On tässä itseasiassa ihan hyvin makua, runkoa ja sellaista saksalaistyylistä fiilistä, vaikkakin jää ”aidolle hefelle”. Sopivan raikas jenkki-hefe alennuksesta. Päiväys kuukauden päässä.