Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Humble Forager Brewery
70 ratings
Humble Forager Brewery
United States


Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews

Post author: Jesse M
Jesse M
@ Pien Webshop
6 months ago
4.1
Vinyylitorstai. 🎵 Caligula's Horse - Bloom (2015) Onpas öljyistä runkoa tässä ja pähkinäallergikoille varoitus, nyt meinaan tuoksuu ja maistuu pistaasiot. Toisena ja kolmantena yhtä vahvasti suklaisuus ja karamellisuus. Kookosta vähän kepeämmin, mutta kyllä sekin jälkimaussa selvästi itelle maistuu. Meinasin ihmetellä, että missä "liköörisyys" näillä prossilla, mutta tulihan sieltä kepeä tuulahdus kepsakkaa lakuliksaa. Niin tosiaan öljyistä ja paksuhkoa runkoa tarjoilee tämä. Suussa tahmaisuus (liimaa myös sormia) ja maltilliset hapot. Makian lämmittävää. Alkoholi piilossa. Aika suoraviivaista makua ja suht lyhyttä jälkimakua, että ei täydellistä, mutta silti erittäin jees. 4,1/5

Post author: Lasis
Lasis
@ Pien Webshop
7 months ago
4.0
Mustaa. Nopea ruskea vaahto. Tuoksu pähkinää ja kookosta. Maku makea suklainen, pistaasipähkinöitä, kookosta, kaakaota ja karamellia. Miellyttävä olut.

Post author: Leif C
Leif C
@ Pien Webshop
7 months ago
4.5
Ripauksenverran mokkakahvinväristä nopeastilaskevaa vaahtoa melkein sysimustan oluen yllä joka tuoksuu makean paahteisen kahvisen kaakaoisen kookoksisen muhevan muhkealta ja maistuu makean lempeän kahvisen paahteisen katkerahkon tummasuklaisen kaakaoisen pistaasipähkinäisen karamellisen namiskuukkelille, neljä ja puoli bojoo. PE: ei ol. Tölkitetty: 10/26/21.

Post author: Joona A
Joona A
@ Pien Webshop
8 months ago
4.1
Tuoksussa kookosta, siirappia ja suklaakakkua, kevyt ja nopeasti häviävä vaahto. Maussa dominoi siirappisuus ja kookos, mutta hasselpähkinäkin löytyy. Alkoholin maku tuntuu lopussa, mutta varsin siedettävissä rajoissa. Runko tuntuu öljyisen paksulta niin kuin kyllä kuuluu ollakin. Erittäin hyvä ja nautittava.

Post author: Poukonen
Poukonen
10 months ago
3.9
Aahh. Pähkinäinen herkku, makeutta saisi olla vähemmänkin

Post author: Leif C
Leif C
@ Pien Webshop
1 year ago
4.5
Ripauksenverran mokkakahvinväristä vaahtoa erittäin tummanruskean melkeinpä sysimustan valoaläpipäästämättömän oluen yllä joka tuoksuu makean siirappisen alkoholisen lämmittävän pähkinäisen vaniljaisen maltaiselle ja maistuu makean lempeän katkerahkon kahvisen tummansuklaisen öljyisen paahteisen maltaiselle, neljä ja vartti ylöspäin. PE: ei ol, purkitettu: 04/20/21.

Post author: Thyy
Thyy
@ K-Citymarket Salo
1 year ago
3.5
Ensimmäinen hard seltzer jossa on väriäkin. Tämä juoma on väriltään lähes oranssinen ja vaahdoton juoma. Tuoksu on raikas, hedelmäinen. Löytyy passion hedelmäinem, hunajainen, pinkkiä greippiä. Maku on raikas, passion hedelmäinen, greippinen, hunajainen. Joukossa näyttäisi myös olevan hedelmistä irronnuttua lihaa Enemmän tämä muistuttaa mehua kuin Hard Seltzeriä Erottuu kyllä massasta!

Post author: Poukonen
Poukonen
1 year ago
4.3
Nyt ollaan nextillä levelillä