Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Mortalis Brewing Co.
300 arviota
Mortalis Brewing Co.
Avon, United States

At Mortalis, we strive to foster heartfelt and lasting human connection in all that we do. It is the driving force behind our commitment to brewing a wide range of delicious and unconventional beers using the finest ingredients and providing our patrons with a relaxed and unpretentious taproom experience where everyone can find a beer they will enjoy.

Onko tämä sinun panimo?
Rekisteröi panimosi ilmaiseksi ja hallitse panimosi tietoja Pint Pleasessa.
Rekisteröi panimo

Arviot

Post author: Risto K
Risto K
@ Musta Kynnys
5 days ago
3.0
lasten mehuhetki

Post author: Lauri
Lauri
@ Hophaus Kuopio
14 days ago
4.6
Canned 02/2023: Sysimustaa ja sameahkoa. Lähes olematon ja kevyen rusehtava vaahto. Tuoksu makean tumman maltainen, makean tumman siirappinen ja poltetun sokerinen, mukavan ja makean kaakaomainen ja laktoosinen/vaniljainen. Maku makeahkon ja kepeän tumman maltainen, runsaan ja makean tumman siirappinen, poltetun sokerinen ja keksinen, kepeän ja miellyttävän suklainen ja kahvinen, makean vaniljainen ja laktoosinen sekä lähes katkeraton. Todella runsaat ja miellyttävät, mutta hyvin makeat maut. Suutuntuma on täyteläinen, runsas ja öljyisen pehmeä. Todella maukas ja runsas jälkkäristout! Erittäin hyvä omassa kategoriassaan!

Post author: Thyy
Thyy
@ Pien Webshop
21 days ago
3.4
Pien Webshopin (Black) Beer Friday Mystery Box olut #16/17 Olut on väriltään tummanruskea, öljymäinen ja vaahdoton olut. Tuoksu on makean suklainen, kaakaoinen Maku on todella äglön makea, sulainen, kaakakaoinen

Post author: Tuska
Tuska
@ Musta Kynnys
21 days ago
4.5
Olipas taas aikamoista herkkua. Maapähkinä antoi kivaa boostia marjojen sekaan

Post author: HerraRehtori
HerraRehtori
23 days ago
4.5
Nimellä tämä tietysti nörtille myytiin mutta onpahan hyvää! Aika voimakkaasti maistuu taateli mikä varmaan jakaa mielipiteitä mutta itse diggaan kermaisesta tasapainoilusta ällömakean rajoilla. For the Emperor!

Post author: Noël Mammaire
Noël Mammaire
29 days ago
4.3
Une robe rouge vif avec une belle carbo c'est assez épais, mûre et framboise qui domine bien suivi délicatement de coco voir vanille. Un smoothie pas sucré qui fait tarte.

Post author: orson
orson
@ Hophaus Kuopio
1 month ago
4.3
Butterscotch, cocoa, coffee, caramel. Lots of caramel and butterscotch.