Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Timber Ales
25 ratings
Timber Ales
United States

Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews

Post author: Jone
Jone
@ Pien Webshop
27 days ago
3.9

Post author: Leif C
Leif C
@ Pien Webshop
4 months ago
4.0
Lähes vaahtoamaton pikkasen valoaläpipäästävän tummanruskean olut joka tuoksuu makean punkkuisen luumuisen lämmittävän muhkealta ja maistuu lämmittävän punkkuisen luumuisen rusinaisen alkoholisen rouhealle, kolme ja kolmevarttia ylöspäin. PE: ei ol. Tölkitetty: 06/02/22.

Post author: Jesse M
Jesse M
@ Pien Webshop
6 months ago
4.0
Vaniljaa, kahvia ja paahdettua pähkinää tarjoilee tämä imppi. ForEverett. Tötsätty 20.5.2022. Pehmeää on. Heti alkuun täytyy sanoa, että kepeänlainen 12%. Ja samaan syssyyn, että runkoa saisi olla paksummmin tässä tapauksessa. Maun puolesta ei valittamista. Saan kaikkea makua, mitä etiketissä luvattiin. Jokseenkin enemmän jälkiruokaista pähkinää ja vaniljaa ja siihen päälle lopussa kahvisuutta pehmeästi. Hämäävän juotava runko vaikka antaisi (annoin) lämmetä. Isosti tämän pelastaa se, että on erittäin tiukkaa makua. 4/5.

Post author: Zwunda
Zwunda
@ Kihøskh
6 months ago
3.2
Raikas ja hyvä ipa. Aika perus settiä. Plussaa vielä kun hieman enemmän prosentteja

Post author: NATEQUAANO
NATEQUAANO
@ Brenkku-Studio
6 months ago
3.5
Citruksinen herkku! Kyllä näitä yhden kaks jua

Post author: Overloaded
Overloaded
7 months ago
4.0
Näytti kaataessa ja tuopissa aika laihalta, mutta suu antoi päinvastaista informaatiota. Kivasti saatu tasapainoon makeus, luumua jälkiliu'ussa. Suositus tuote barleywine osastolla.

Post author: Leif C
Leif C
@ Pien Webshop
7 months ago
4.0
Ripauksenverran mokkakahvinväristä nopeastilaskevaa vaahtoa lähes sysimustan oluen yllä joka tuoksuu makean pähkinäisen kahvisen kaakaoisen paahteisen maltaiselle ja maistuu makean kaakaoisen vaniljaisen kahvisen paahteisen luipakan mukavan maltaiselle. Silleen kolme ja kolmevarttia ylöspäin. PE: ei ol. Tölkitetty: 05/20/23.

Post author: Lasis
Lasis
@ Pien Webshop
7 months ago
3.9
Mustaa. Nopea ruskea vaahto. Tuoksu maapähkinää. Maku makea maapähkinäinen, kahvinen, suklainen ja vaniljainen. Hyvä olut.