Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Black Bridge Brewery
10 notes
Black Bridge Brewery
Canada


Est-ce votre brasserie ?
Enregistrez votre brasserie GRATUITEMENT et contrôler votre présentation sur Pint Please !
Enregistrer votre brasserie

Avis

Post author: Ipa'napa
Ipa'napa
7 years ago
3.0
Tässä taas mustan sillan pojat Kanadasta panevat tasaista hyvää olutta maailmalle. Omaan makuun tämä ei hypähtänyt niinkuin samojen sillan veikkojen normi ipa ja milkki. Marjaisa ja ihan kiva humalointi ja hiilihapot. Muumuli limumainen. Ja menee kyllä alas muitta mutkitta tämäkin. Vähän ehkä laimea. Mutta on tämäkin ihan kelpo juoma omassa sarjassaan. Silti omaan ipa makuun tämä ei tosiaan niin kolise kuin Black bridge normi ipa ystävänsä sekä milkki. Ihan on hyvä ja hedelmäinen. Parempia vaan on monia.

Post author: Ipa'napa
Ipa'napa
7 years ago
4.0
Tämä on maukasta! Kirpsakka, hedelmäinen ja soljahtaa kurkusta alas ihan huomaamatta. Raikas ja juurikin oikein humaloitu ipa. Erittäin osui kyllä kivasti kirpsakkuus ja hedelmät kieleen! Kesäinen tuulahdus! Itse ipojen ystävänä tämä kyllä toimii ja ajaa asiansa niikuin pitää. Kyllä tämän mustan sillan panimon väki osaa hommansa!

Post author: Ipa'napa
Ipa'napa
7 years ago
3.5
Tosi hyvä kermainen sekä maitoinen. Paahteinen, hivenen siirappinen. Maku nystyrät heräävät pinehkoon hedelmän makuun. Kaikki kohdallaan tässä volteiltaan ei niin vahva kuin useat tämän sortin stout oluet. Menee alas smuutisti elä tämä nimen omaan voltteja kaipaa. Tähän voltti sarjaa tämä maito stoutti toimii kyllä erinomaisesti mutta parempiakin on. Alkon midoimmasta päästä volteiltaan mutta toimiikin juri silloin myös maultaan jos ei niitä voltteja kaipaa. Mutta sillon hyllyllä seuraavaan vahvempaan ja paksumpaan kamaan. Tämä on hyvä näin. Vähän laiha tietysti noihin tuhdempiin verrattuna. Mutta omassa sarjassaan oikein maukas olut tämä Kanadan mustan sillan panimon mölö stoutti.

Post author: Dr. Woodchuck
Dr. Woodchuck
7 years ago
2.5
Too tart and the hops are over powering.

Post author: LiamArc
LiamArc
@ Lin's Little China
7 years ago
4.0

Post author: LiamArc
LiamArc
@ Lin's Little China
7 years ago
4.0