Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Brasserie Sir John Brewing Co.
149 Bewertungen
Brasserie Sir John Brewing Co.
Canada


Ist das deine Brauerei?
Registriere deine Brauerei GRATIS und behalte die Kontrolle darüber, wie dein Unternehmen bei Pint Please präsentiert wird!
Registriere deine Brauerei

Bewertungen

Post author: Martin G
Martin G
@ Métro Fordham St-Zotique
9 minutes ago
4.0
Première gorgée avec un gros goût d’alcool. Ensuite le palais s’habitue et ce goût s’estompe. Très bonne en général.

Post author: Martin G
Martin G
@ Métro Fordham St-Zotique
6 days ago
3.9
Deuxième expérience avec cette brasserie. Très bonne, mais un peu trop houblonnée pour donner une note au dessus de 4 (selon mes goûts).

Post author: Martin G
Martin G
@ Métro Fordham St-Zotique
11 days ago
4.4
Première expérience avec cette réputée microbrasserie et c’était à la hauteur de leur réputation. Texture très velouté en bouche. Plutôt douce au début. Par la suite le « piquant » du houblon se fait sentir. Bien sûr fruité comme toute bonne ipa qui se respecte.

Post author: Nick44
Nick44
19 days ago
4.0
Excellente stout irlandaise à faible teneur en alcool. Douce avec un bon goût torréfier. Parfaite pendant un journée fraîche !

Post author: Jussips
Jussips
@ Hoptimaal
27 days ago
3.0
Mukavat katkerot pitkällä jalkimaulla. Holi tunkee läpi hieman häiritsevästi.

Post author: Jussi Koo
Jussi Koo
@ Hoptimaal
29 days ago
3.4
- Voi hitsi, voi hitsin hitsi; sen siitä saa kun ostaa tölkin hauskojen viiksien perusteella. - No mitä? - No hitsin hitsi joutuu perustamaan uuden oluen Pinttiin.. - Ai no mutta nythän mä hokasin. Ja tämän alkuintron teille tarjoili väsynyt, pitkän vkl vapaan mökillä aloittanut omasta mielestään ihan helvetin hauska omituinen höpöttäjä.. #nosori Tölkistä kaadettaessa tulee greippimäinen tuoksahdus, lasissa tämä tuoksuu ehkä hieman laimentuneelle sitruunamehulle. Väri perus keltainen ja tylsä. Vaahtoa reilun sormen paksuinen kuohkea kruunu. Maussa jännä katkeroinen vivahde alusta lähtien puskee päälle, taustalla pehmeää sitrushedelmää ja appelsiinia. Kyllä tästä mangon ja passioninkin löytää. Yllättävän vähän hiilihappoa ja sitäkin enemmän katkeroisuutta, neulasmaisuutta, havuisuutta ja kuivahkoutta. Sitä mä vaan jäin miettimään, että onko tuolla Freddie Mercuryn veljellä tuossa tölkissä ukulele sylissään. Vitsit ja arviot sen kuin paranee, hajaantukaa, täällä ei ole mitään nähtävää.

Post author: Jussips
Jussips
1 month ago
2.5
Vähän laimea esitys, kuitenkin varsin juotava.