Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Ology Brewing Co
15 notes
Ology Brewing Co
United States

Est-ce votre brasserie ?
Enregistrez votre brasserie GRATUITEMENT et contrôler votre présentation sur Pint Please !
Enregistrer votre brasserie

Avis

Post author: Sami S
Sami S
@ MBCC 2023
1 year ago
Jännä, [tosi vahva] mutta makealla tavalla kirpeä sour.

Post author: Igunator
Igunator
@ Hops & Hopes
1 year ago
4.0
Aika huiman mehukas ja tuhti tipa entuudestaan tuntemattomalta panimolta. Alkaa olla rajalla että onko kaikkea liikaa mutta yhden tölkin verran toimii hyvin.

Post author: Mr X
Mr X
@ C J's Doghouse
2 years ago
3.8
Has a tropical taste that leans towards pineapple, peach, mango. Has a light hoppy bitterness. Smooth due to the oak milk.

Post author: Noël Mammaire
Noël Mammaire
@ Café Pardaf
2 years ago
3.8
Une collab New Image avec une brasserie de la capitale floridienne fait par ces derniers, clairement ça déçois car déséquilibré et alcooleuse, dans la pêche et le pinclongueur correcte mais on est loin des New image que j'ai déguster. Le voyage n'a peut-être pas arranger cette dernière.

Post author: Grey
Grey
@ Beerdome
2 years ago
4.0
OLUT: Monsoon Season PANIMO: Ology Brewing Co. OLUTTYYPPI: NETIPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS (ABV): 10.0% VÄRI (EBC): Mandariininkeltainen (16.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Samean hedelmäinen. Miellyttävä. VAAHTO: Minimaalinen. GREY’S VIEW NETIPA, Comet & Strata humaloilla. Samean moninainen ensipuraisu on lupaava. Miellyttävää. Sameaa aprikoosimaista olemusta yhdessä kiiwin ja ruohoisuuden kera; tämä näyttäisi olevan vallan mainio. Takapäästä nousee marmeladihilloimainen olemus; mandariinia ja appelsiinia, hyvällä sitruunanpuristuksella. Varsin klassista mauiltaan, mutta miellyttävää sellaista. Suutuntu on eloisan kipakan sitrusjäinen. Kuplat ovat samean pieniä ja sopivan pehmoisia. Kivasti humalaa tässä on kyllä käytetty. Runko on hieman tahmaavan sokerinen ja melko nopea nautittava. MUUTA MAINITTAVAA: Lähes kesäinen tämä on. On siinä hitusen cocktailmaisia elementtejä ja itselle ne on aina hauskaa seurattavaa. Tasaisen varmaa leikittelyä. Hienoa. CANNED ??/?? TASTED 13/4/2022

Post author: Grey
Grey
@ Beerdome
2 years ago
3.9
Jospa sitten vähän märkyliä tähänkin höpinäluukkuun 🍻 OLUT: Genetic Nurture PANIMO: Ology Brewing Co. x New Image Brewing OLUTTYYPPI: NEIPA MAA: Yhdysvallat / Yhdysvallat VAHVUUS (ABV): 8.0% VÄRI (EBC): Mandariininkeltainen (16.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Appelsiini-mandariini marmeladinen, makeahkon ylikypsän hedelmäinen. Tanakka, vaikka takapää onkin rapsakka. VAAHTO: Turhan nopea. GREY’S VIEW DDH Citra NEIPA. Ok. Mm-m. Rapean kuivan sitruskuorinen, mehevän hedelmäinen ja hiven marmeladinen on myös makupuoli. Mallaspohja on semikevyt, kuivakan oloinen, mutta ei tyngän oloinen, puolirapea. Kehittyy vain hieman ja sittenkin pysyen raikkaan rapeissa sitruksissa, greippi on onneksi (melkein kokonaan) poissa tästä. DDH on lähes huomattava, sopien kivasti tällaiseen, muutoin helppoon juotavaan. Runko on kevyemmän puoleinen, rapea ja kivan hitaan marmeladivibainen. Hyvä kombo, vaikka efekti onkin mahdollisesti iän tuomaa kypsyyttä, mutta mikäjottei. MUUTA MAINITTAVAA: Selkeä, rapean sitruksinen, kevyen marmeladinen, puhtaan oloinen. Ja kyllä, on se NEDIPA, vaikka panimo muuta sanookin 🎩 CANNED 4/2/2022 TASTED 13/4/2022