Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Ruse Brewing
29 arviota
Ruse Brewing
United States


Onko tämä sinun panimo?
Rekisteröi panimosi ilmaiseksi ja hallitse panimosi tietoja Pint Pleasessa.
Rekisteröi panimo

Arviot

Post author: Matt17
Matt17
10 months ago
4.3
Hop forward light easy drinking IPA.

Post author: Tuomas S
Tuomas S
@ Mikkeller & Friends
1 year ago
3.0
Kevyt, sitrusta, katkeroa

Post author: orson
orson
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
3.9
Täysin uusi panimo itselleni ja ekana testiin heidän viisi viikkoinen olut. On kyllä tosi kivan värinen olut. Täysin samea ja aika vaalean keltainen(paljon enemmän mitä kuva näyttää). Tuoksu hieman epämääräinen. Vähän sellainen, joka on oluissa, joissa humalat ovat jo antaneet periksi. Suutuntuma hiilihappoinen, runsas, makeahko ja pehmeä. Ihan pätevä suutuntuma. Maussa sitrusta, greippiä, trooppisuutta, hieman tunkkaisuutta ja guavaa. Ei vielä räjäytä pankkia tämä olut tämän panimon osalta. On tässä merkkejä hyvästä, juuri tuo suutuntuma, mutta makupaletti vähän ontuu. On tässä silti paljon hyvää.

Post author: NaeZae
NaeZae
3 years ago
3.7
Hyvin puhtaan ja raikkaan sitrusvetoinen west coast ipa kevyen greippisellä hännällä. Oluessa oli joku hassuhko hunajainen maku, mutta se sopi tähän ihan hyvin. Odotuksiin nähden pienehkö pettymys, olisi kaivannut boolssia makuun, nyt jää hitusen vaisuksi. Ehkä katkeroa olisi voinut olla vähän enempi ja oluen runko olisi voinut olla tukevampi, muten aivan kelpo olut.

Post author: Lasis
Lasis
@ Kihøskh
3 years ago
3.9
Samea, tummahko keltainen. Valkeat vaahdot. Tuoksu hedelmäinen. Maku raikas hedelmäinen, passionia, appelsiinia ja pikkuisen humalaa(19/2/21) Hyvä olut.

Post author: Lasis
Lasis
@ Kihøskh
3 years ago
3.9
Samea, keltainen. Valkeat vaahdot. Tuoksu aprikoosia. Maku pehmeä hedelmäinen, kermainen, aprikoosia ja greipin kuorta(9/2/21) Hyvä olut.

Post author: Lasis
Lasis
@ Kihøskh
3 years ago
3.7
Samea, keltainen. Valkeat vaahdot. Tuoksu hedelmäinen. Maku sitrusta, tropiikin hedelmää, mallasta ja humalaa. (9/2/21) Hyvä olut.

Post author: Lasis
Lasis
@ Kihøskh
3 years ago
3.9
Utuinen, kullankeltainen. Nopeat höttö vaahdot. Tuoksu West Coastia, sitrusta ja limeä. Maku kuiva, hapan sitruksinen, neulasta ja limeä.(19/2/21) Hyvä olut.