Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Kamenitza AD
5 ratings
Kamenitza AD
Bulgaria

Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews

Post author: Ивайло Б
Ивайло Б
@ Asenovgrad Bulgaria
3 years ago
2.0
Like a juice, but with awfull taste

Post author: Tobbe
Tobbe
@ Sunny Beach marketti
4 years ago
2.5
Im Vergleich zum Grapefruit schmeckt dieses Radler sehr sauer und auch künstlich. Biergeschmack ist wieder nicht zu erkennen. Das Grapefruit ist definitiv besser.

Post author: Tobbe
Tobbe
@ Sunny Beach marketti
4 years ago
3.5
Schmeckt leicht säuerlich nach Grapefruit, aber nicht zu sauer auch leicht süß dabei. Bier schmecke ich nicht heraus, trotzdem lecker.

Post author: Bezdomnyi
Bezdomnyi
@ CBA
4 years ago
3.7
Väri vaaleanpunaisen oranssi, persikkainen. Tuoksu verigreippinen, vaahtoa en päässyt tarkastelemaan, purkista puustossa, värin sain kaatamalla tilkan tyhjään vesipulloon. Maku makeanhapan, verigreippinen, kuivattava, muttei kuiva. Melko limonadimainen. Sitruunahappoinen. Sokerisuus on melkoinen, mutta sopii tähän. Jäljessä enemmän sitruunainen kuin greippinen. Hyvä ja raikas kesäjuoma. Parhaasta päästä radlereita. Seljaversio oli kuitenkin parempi

Post author: Bezdomnyi
Bezdomnyi
@ CBA
4 years ago
4.0
Haalean kultainen väri, nopea vaahto. Tuoksu sitrusta, voimmaakkaan yrttinen ja mausteinen. Maku kukkainen, siankärsämöinen ja apilainen ja ennen kaikkea seljainen, kuten tämän kuuluu, kukkametinen, hieman terävä, mausteinen ja yrttinen. Maku kantaa pitkälle, jäljessä limeinen ja greippinen kuivattavuus. Todella onnistunut ja raikas radler.