Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Alderbastend Bieren
12 ratings
Alderbastend Bieren
Netherlands

Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews

Post author: Ewiq
Ewiq
@ De BierTonne
1 year ago
3.6
Juotu aiemmin. Hyvä kevyempi Tripel.

Post author: Igunator
Igunator
@ De BierTonne
1 year ago
2.8
De Biertonnen joulukalenterin 8. luukku. Aika pettymys, tällainen laihanlainen belgiale. Tuoksu on makean maltainen ja hieman hiivainen. Hillihappoa on hyvin vähän joka on belgiksi poikkeuksellisesta, maku on lähinnä kirpeä. Jälkimaussa on jonkin verran humalointia, mutta kokonaisuus on ihmeen vetinen. Ei jatkoon.

Post author: Eetu
Eetu
@ De BierTonne
1 year ago
2.5
Kalenterihommia. Alkuunsa sikäli jo erikoinen tötterö, että tölkkiä avatessa puolet räjähti pöydälle. 😂 Loppukaljan lasiin saamisessa puolestaan kesti puoli päivää. 🤷🏻‍♂️ Muilla ollut hapotonta ilmeisesti tämä, mutta tässä sitä riittää. On kyllä erikoinen ölppänä muutenkin. Tiedä onko niin sanotusti kissa vai koira. Maistuu hieman samalta kuin aikanaan omat keskeneräiseksi jääneet olutkeitokset, mutta tässä lienee sentään prosentteja. 😅 Ei tästä kyllä hyvälle tuulelle tullut, mutta ei muuta kuin parempaa kaljaa kohti.

Post author: muikku3
muikku3
@ De BierTonne
1 year ago
3.2
Hyvin erikoinen tapaus,eikä tällä kertaa edes mitenkään hyvällä tavalla 😅🍻. Katsokaapa Niko O arvostelu tästä,kuvaa aikas täydellisesti miltä tämä maistuu 🍻

Post author: Niko O
Niko O
@ De BierTonne
1 year ago
3.0
Joulukalenterin 8 luukku. Olut on hieman samean keltaista, melkein sormen paksuisella valkealla vaahdolla. Tuoksu on hyvin sitruksinen, yrttinen, appelsiininen, tamminen, hieman korianterinen ja aavistuksen aprikoosinen. Runko on kevyt, vähähiilihappoinen ja makeahko. Maussa on sitrusta, appelsiinia, yrttejä, korianteria, greippiä, hieman karamellia, ruohoisuutta ja aavistus tammea. Tulee jotenkin hyvin oudosti mieleen whiskey sour, mutta vaikka itse drinkki onkin ihan ok, niin tässä se vaan ei oikein toimi. En jotenkin ollenkaan tiedä, mitä mieltä tästä pitäisi olla.

Post author: Jarkko T
Jarkko T
@ De BierTonne
3 years ago
3.4