Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
To Øl CPH
201 ratings
To Øl CPH
Denmark

Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews

Post author: Mikko P
Mikko P
@ Craft Beer Helsinki Wanha Satama 2023
3 days ago
3.5
Tuoksu kirpeän pistävä mutta silti maltainen katkera. maku pehmeö, hieman kirpeä. Mutta muuttuu nopeasti hedelmäisen makean maltaiseksi.

Post author: Lauri
Lauri
@ To Øl
5 months ago
4.2
Rusehtavan ja syvän oranssista ja hyvin sameaa. Kepoinen ja pienikuplainen vaahto. Tuoksu runsaan, kypsän ja makean trooppisen hedelmäinen (mangoa, ananasta, guavaa, appelsiinia) sekä kevyen karamellimaltainen. Maku runsaan ja (yli)kypsän trooppisen hedelmäinen (mangoa, ananasta, aprikoosia, guavaa, appelsiinia), pehmeän vaalean maltainen, hieman karamellinen ja greippisen kitkerä, hieman alkoholinen sekä melko topakan humalaisen katkera ja poltteinen. Runsaat, kohtuullisen hyvät ja tasapainoiset maut. Suutuntuma on täyteläinen ja pehmeä. Runsaan hedelmäinen, tuhti ja täyteläinen olut, josta paras raikkaus ja terä on jo kaikonnut, mutta on edelleen erinomaisessa kunnossa ottaen huomioon oluen iän. Alkoholi vain meinaa paistaa hieman liikaa läpi. Muuten oikein maukasta juotavaa.

Post author: Christian K
Christian K
@ Impasse des Cerisiers, Bellerive VD
11 months ago
3.9
Alcool plus prononcé pour cette IPA double. Nez proche de la simple.

Post author: Kim T
Kim T
11 months ago
3.5
Melko vahva mutta samalla aromikas NEIPA. Onhan kiva perjantai lounaan kaveri.

Post author: Lauri
Lauri
@ To Øl Webshop
11 months ago
4.8
Tumman ja syvän oranssista sekä hyvin sameaa. Kepoinen, pienikuplainen ja valkoinen vaahto. Tuoksu makean ja kypsän trooppisen hedelmäinen (mangoa, persikkaa, passionhedelmää, ananasta). Maku todella runsaan, kypsän ja makean trooppisen hedelmäinen (mangoa, persikkaa, ananasta, papaijaa, appelsiinia), kirpakan greippinen, alussa aavistuksen keitetyn sipulinen ja tunkkainen (häviää hetken päästä), hieman karkkinen, pehmeän vaalean maltainen sekä mukavan humalaisen katkera ja poltteinen. Alkoholi lämmittää kevyesti taustalla. Todella runsaat ja miellyttävät maut. Suutuntuma täyteläinen ja pehmeä. Varsinainen mehupommi! Sokkona olisi vaikea uskoa olutta juovansa. Silti niitäkin elementtejä toki löytyy. Hieno olut (vaikkei ole enää edes kovinkaan tuore)!

Post author: Ilkka P
Ilkka P
@ To Øl
11 months ago
3.5
Mehukas. Humalainen.