Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Humulus project
4 betyg
Humulus project
United States

Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Recensioner

Post author: Winzard
Winzard
@ De Bierliefhebber
4 years ago
3.5
Ei tietoa päiväyksestä. Saattaa olla melko tuoretta tai sitten tammikuussa tölkitetty. Olut kaatuu lasiin oranssin keltaisena ja aavistuksen utuisena. Pinnalle nousee vaalea sormen korkea kermainen vaahto hetkeksi. Tuoksussa on humalaa, dänkkistä sitrusta, greipinkuorta, pihkaa ja aavistus havuja. Melko perinteinen. Maku on tunkkaisen greippinen ja lämmittävän alkoholinen. Ylikypsää hedelmää on tarjolla maltillisesti, ja jälkimaussa humalakäpyistä katkeroa on keskiverrosti. Happoja melko vähän. Perinteinen DIPA, jota on varmasti ikä puraissut jo, ja se maistuu tunkkaisuutena. Tuoreena varmasti paljon parempi. 3,5 tähteä.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ De Bierliefhebber
4 years ago
3.6
Ei päiväystä. Instagramista Humulus Projectin sivulta löytyi viimeksi tammikuulta päivitys tämän dipan kanssa, toivottavasti ei ole sen aikaista erää tämä. Sormen paksuinen valkea vaahto. Lähes kirkas oranssisen vaalean kuparinen dipa. Tuoksussa pääosin makeaa pehmeää ylikypsää trooppista hedelmäisyyttä (monipuolista melonisuutta, ananasta, persikkaa ja jotain vadelman aromia muistuttavaa hedelmää), limeä ja kevyttä humalaisuutta. Maussa runsaammin kuivattavaa hapanta mehuisan pehmeää sitruunaisuutta ja kevyempää greippisyyttä, yrttiä, ruohoa ja kevyttä havua, makean mehuisaa ylikypsää trooppista hedelmää (ananasta, monipuolista melonia, mangoa) ja rapsakkaa tylsähköä maltaisuutta. Katkeroa keskivertoa reilummin. Jälkimaku on ylikypsää sitrusta, kuivaa ruohoa ja osin tympeää maltaisuutta. Suutuntuma on kirpsakan hiilihappoinen keskitäyteläisellä mehuisalla rungolla. ------------ Saattaa olla jopa tuota tammikuun erää, koska latteahan tämä on. Makeammat maut ovat ylikypsiä ja katkeruus terävähköä sitä kautta. 9,8% ei ole juurikaan havaittavissa. Ihan kiva silti.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ De Bierliefhebber
4 years ago
3.8
Debierliefin tilaus saapui eilen. Ensimmäisenä setistä lasiin tämä Bhang Bhang, jolla on ihan ok UT-pisteet, 4.07. Päiväystä tölkissä ei ole, mutta luultavimmin nyt loppukeväällä tölkitetty. Muutaman viikon ikäistä siis. Väriltään samean tummankeltainen normikokoisella vaahdolla. Tuoksu kivan tuhdin humalainen ja kypsän hedelmäinen. Hieman, kukkaisuutta, pihkaa ja havua. Maku vastaa tuoksua. Humalaa ja kypsää hedelmää. Alko on piilossa. Jälkiliuku hapan ja suht katkeroinen. Ei erikoinen, mutta ihan ok ”perinteiseen” tyyliin kääntyvä dipa.

Post author: Francesco
Francesco
5 years ago
4.3
Dense and juicy. Very fruity with pineapple and pines notes. I didn't feel the almost 10ABV...very good!