Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Modist Brewing
19 ratings
Modist Brewing
United States

Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews

Post author: Mr X
Mr X
@ The Loft at the Iron Abbey
7 months ago
2.9
This is a little strange tasting. Has some cantaloupe with hints of orange zest. Has a lot of honey with some lactose that makes this very sweet. No bitterness or any other aspects. Overall it is a sweet bomb. A bit too sweet for me.

Post author: Mr X
Mr X
@ C J's Doghouse
11 months ago
3.5
Has a fruity taste that mainly leans towards apricot that is slightly sour with some light mango. Medium bitterness. A tad creamy. Overall it‚Äôs a little apricot heavy. The bitterness helps a lot tho. These football games are awesome. Bengals ūüźÖ win. Another tight game with the 49‚Äôers blocking a field goal at the end of the half. Just awesome.

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Mikkeller Webshop
1 year ago
3.7
Pakko ottaa yksi olut jalkapalloa katsoessa. Sen verran nimitt√§in vaatii palkkaria treenin j√§lkeen. V√§h√§n voimamiesjuttuja salilla, kun treenikaveri haluaa joskus kisata. P√§ivit√§n itse t√§nne, kun kaveri p√§ivitt√§√§ instaan. Eli etukyykky√§ (vitosia/ 110kg) alkuun, kun on hakemista tangon pidon kanssa molemmilla. Sitten v√§h√§n trapbarilla, sanotaan vaikka maveksi ūü§∑‚Äć‚ôāÔłŹ, vitosia 170kg. Lopuksi sitten piti perhana menn√§ ty√∂nt√§m√§√§n kelkkaa 160kg 3x40m ja sama takaperin vet√§en. Kyll√§ osaa pieni (reilu 100 kg) keijukainen olla uupunut paperilla v√§h√§st√§. Uusi olut Pintiin. ULKOASULTAAN olut on kirkkaan keltaista v√§h√§n l√§pi kuultavaa ja siin√§ k√§y valkoinen limpparivaahto. TUOKSU on vaniljainen, limeinen (vaikka sitruunaa k√§ytetty) ja kookoksinen. MAKU on kevyen hapan ja v√§h√§n makea. Mallasta, sitruunaa, kookosta. Keskimaussa jopa limpparimainen. J√§lkimaussa nousee vaniljaa ja laktoosia, vaikkakaan en yleens√§ tuosta kombosta tykk√§√§. Menee tunkkaiseksi. Aivan lopussa taas nousee lime ja raikas limen maku jatkuu suussa melkoisen pitk√§√§. SUUTUNTUMA on keskit√§ytel√§inen- ja hieman pistelev√§n, mutta keskiasteisesti, hapotettu. Vaikka en berliner wei√üejen suurin yst√§v√§ olekaan, enk√§ my√∂sk√§√§n tykk√§√§ kookoksesta oluessa, niin jotenkin t√§m√§ olut toimii minulle. Modist Brewingist√§ j√§i muuutenkin varsin positiivinen fiilis ja saattaa tarttua my√∂hemminkin mukaan tilauksiin.

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Mikkeller Webshop
1 year ago
3.9
Josko sitä potkupalloa katsoessa taas vähän olutta. Uusi olut Pintiin. 5.5. tölkitettyä Modist Brewingin NEIPAa. Käytetty Citra, Strata, Cryo Columbus ja Cryo Mosaic. ULKOASULTAAN olut on sameaa ananasmehunkeltaista ja siihen nousee valkoinen vaahto. TUOKSU on sitruunainen, passionhedelmäinen, kukkainen ja ananaksinen. MAKU on mukavan raikas ja rapsakka. Sitruunaa, sitruunan kuorta, passionhedelmää, kuivattua omenaa ja pientä marjaisuutta. Aika tukeva mallastuskin nousee taustalta. Semmoinen hedelmäinen välipalakeksi tulee mieleen makukokonaisuudesta. SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen ja pehmeän poreileva. On oikein maistuva kesäinen NEIPA. Toimiva ja tavallaan omaperäinen makupaletti.

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Mikkeller Webshop
1 year ago
4.2
Josko sitä juhannuslomien kunniaksi yksi ollut torstai-iltaan. 20.5. tölkitettyä Modist Brewingiä (+Black Stack ja Fairstate collab). Tässä tuplakuivahumaloidussa DIPAssa on käytetty aikamoinen määrä eri humalia: Citra, Citra Cryo, Mosaic, Sultana, Azacca, Amarillo ja El Dorado Cryo. ULKOASULTAAN olut on sameaa mattaa Jaffan keltaista ja siihen nousee valkoinen vaahto. Aika nättiä. TUOKSU on raikkaan hedelmäinen. Mangoa, ananasta, sitrusta, pihkaa. MAKU... No nyt on taas täyteläistä hedelmämehua. Mangoa, greippiä, mandariinia, ananasta. Jälkimakua kohti enemmän greippiä, havua ja hieman dänkkiä pihkaa. SUUTUNTUMA on melko täyteläinen- ja hienoisen pistävästi hapotettu. Olut luo kivaa katkeraa kalvoa suunsisäpinnoille ja herättelee joka hörpyn jälkeen sylkirauhasia. Oikein maistuva jenkkihopsi. Vähän pelotti, että onko paha sekamelska, kun on noin paljon eri humalia, mutta ihmeen yhtenäinen pakkaus. Jännästi muuttuu leikaten alkumaun ja jälkimaun makumaailma.

Post author: Saka
Saka
@ Mikkeller Webshop
1 year ago
4.0
Nyt on moni ulotteinen mehu löytyy paljon ja maukkaasti...

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Mikkeller Webshop
1 year ago
4.0
Toiselta n√§yt√∂lt√§ ūüáĶūüáĻ-ūüá©ūüá™ maalijuhlaa ja toiselta n√§yt√∂lt√§ retropelej√§. Ensimm√§inen Modist Brewing itselle. Sattui vaan her√§teostoksena, ett√§ kokeillaan. Taitaa olla my√∂s ensimm√§inen olut itselle, jossa on k√§ytetty sultana humalaa. ULKOASULTAAN olut on sameaa tumman oranssinkeltaista ja siihen nousee valkoinen vaahto. TUOKSU on mangoinen, ananaksinen ja mandariininen. Perushuttua. MAKU on kuitenkin v√§h√§n erilainen. Makuun tulee sellainen j√§nn√§ aprikoosis-ylikyps√§n nektariininen kivihedelm√§inen potku. Lis√§ksi mandariinia, purkki ananasta ja mangoa. SUUTUNTUMA on keskit√§ytel√§inen ja kevyen poreileva. Oikein maistuva jenkki-IPA. Voisi kuvitella jopa DIPAksi.