Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Bedok
7 ratings
Bedok
Poland

Is this your brewery?
Register your brewery for FREE and be in control how you are presented in Pint Please!
Register your brewery

Reviews

Post author: Thyy
Thyy
@ Netto, Galeria Handlova Madison
5 years ago
3.0
Olut on väriltään punertavan ruskea ja vaahdoton olut. Tuoksu maltainen, leipämäinen sekä hivenen toffeinene. Olut on kevyt sekä maltainen. Maussa rusinaa sekä makeaa mallista. Tästä se KHL kausi lähtee käyntiin. Kiitokset reissaajalle tuliaisia

Post author: Jokkeri76
Jokkeri76
@ Netto, Galeria Handlova Madison
5 years ago
3.9
Vaahtoa ei oikein kertynyt. Vain hentoa utuista mitään sanottavaa vaahtoa. Eli sanoisin vaahdoton olut. Tuoksu voimakas mallas sekä maalaisleivän että toffeen tuoksu. Mahdollisesti vivahdetta myös perinne kaljan tuoksusta (Koffin) mitä joulua maistelen. Kivan erilainen tuoksu taas. Alkuun raikas, kevyt, vetinen, tuhti mallas, rusinan ja hiivan maulla varustettua makean mallasleivän tuntua. Loppumakuna makean paahteisen lämmin mallasleipä maustuu jossa mukana pientä pippurin tuntua. Loppumaun kesto on pitkä ja taas pehmeän oloinen. Kannatti hieman antaa oluen lämmetä lasissa ennen nautiskelua. Taas maut vaan paranee ja selkeytyvät oluen lämmetessä. Oluessa on kivasti makeutta, tuhdin vahva mallas sekä miellyttävän pehmeä ja helpon nautittava. Ja oluen mietous ei häiritse eikä vaivaa missään vaiheessa, joka yllättää minut. Sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Post author: Jesse M
Jesse M
5 years ago
4.0
Kiitos maahantuojalle. 😉 Vaahtoa muodostui keveästi pienesti pirskahtelevan kuplaisesti. Haihduttuaan kuplikas reunus muodostui lasin reunoille. Tuoksussa on suomalaista kotikutoista kotikaljan ja siman sekoitusta, vahvaa maltaisuutta, leipäisyyttä, rusinaa, sitrusta ja mausteisuutta. Myös pientä nahkahanskaa, keveää marjaisuutta ja äärimmäisen kevyttä tupakkia. Maussa on alkuun maltaista mallasta, pehmeää rusinaa, marjaisuutta, nahkaa, pientä limppua, aromikasta mausteisuutta, pientä paahteisuutta, pikkuista viljaista bitteriä ja loppuun pientä tupakkia ja sitruksen puraisua. Jälkimaussa on mausteista mallasta, pientä bitteriä, sitrusta ja pientä marjaisuutta. Kestoa yllättävän pitkästi. Suutuntuma on hapokas ja suunmukainen poskia kostuttavalla semi-täyteläisehköllä rungolla. No kyllä! Omaan makuun jykevää Alea.(Tyyli vissiin Traditional Ale. Untappedissa ed.mainittu ja ratebeerissa golden/blond ale) Aika lähellä lager-maailmaa, mut potenssiin kolme. On marjaa, nahkaa, sitrusta, pientä bitteriä ja oivaa mallaspohjaa kivalla hapokkuudella. Ja 4,4% wtf. Go Puola! 4/5.