Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Horus Aged Ales
49 arviota
Horus Aged Ales
United States


Onko tämä sinun panimo?
Rekisteröi panimosi ilmaiseksi ja hallitse panimosi tietoja Pint Pleasessa.
Rekisteröi panimo

Arviot

Post author: Grey
Grey
15 days ago
4.6
🖤 Tänään oli jälleen iso onnistumisten päivä ja homma etenee suunnitelmien mukaan loistavasti. Isoja, hyviä asioita 🖤 OLUT: Exquisite Blend Three: Roman's Shoes Are In Focus PANIMO: Horus Aged Ales OLUTTYYPPI: Imperial Stout (BA Blend) MAA: Yhdysvallat VAHVUUS (ABV): 13.2% VÄRI (EBC): Yönmusta (85.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Lähes viiltävän Bourboninen. Lakritsiin taittava, kapehko, mutta voimallinen. Rukiisuus on öljyistä ja hennosti sameasuklaista. VAAHTO: Olematon. GREY’S VIEW Kolme eri Imperial Stoutia, jokainen tynnyröity erikseen; Pappy Van Winkle (28kk), Elijah Craig (19kk), William Larue Weller (26kk) ja lopuksi sitten blendattu yhteen. Upea ensisiemaus. Voimallisen kostean Bourbontynnyrinen, lavean hitaan mutakakkuinen, kuivan ruisleipäinen, lehtoinen, hitaan nousevan kivipolkuinen. Lakritsi on taustalla, vaikka selkeä onkin, niin taustalla se on. Puolukanvarpuisuus pilkahtelee välillä kielellä. BA vetoinen taistelukuntta se kuitenkin on. Voimaa riittää upeasti, mutta kokonaisuuden makujen syvyys ja pehmeys ovat myös hienoa koettavaa. Kauniin samettisen musta tuo on. Keskitason runkoon ja pehmeän runsaaseen ja selkeään Bourbon olemukseen sidottuna. MUUTA MAINITTAVAA: Hieno olut. Hidas ja runsaskirjoinen. Pehmeä mauiltaan, riittävän runsas tynnyröinniltään, ilman ylilyöntejä.

Post author: Grey
Grey
17 days ago
4.9
OLUT: Exquisite Blend Two: Chance Says It Is Pretty Good PANIMO: Horus Aged Ales OLUTTYYPPI: Imperial Stout (BA Blend) MAA: Yhdysvallat VAHVUUS (ABV): 13.0% VÄRI (EBC): Erittäin Tumman Ruskea (71.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Kuivarusinainen, runsaammin vaniljainen, tammipuuta, hitaammin jylhää rukiisuutta. Voima herää lämmön myötä. VAAHTO: Periaatteessa olematon. GREY’S VIEW Kolme eri Imperial Stoutia, jokainen tynnyröity erikseen; Old Rip Van Winkle (19kk), Elijah Craig (18kk), Old Forester Birthday Barrels (24kk) ja lopuksi sitten blendattu yhteen. Ensisiemaus on pysäyttävän kaunis. Kirjoa piisaa oikein mielekkäästi kyllä. Makukärkenä vaniljaa, pehmeää ruisleipää, maltaan kautta efektinä syntynyttä browniekakkua. Keskivaihe tarjoaa punamarjaisuutta, tammitynnyrinkylkeä, nousevasti Bourbonin sävyjä (rukiisuus, saaristolaisleipä, mineraalisuus, sokerit) ja lopuksi sitten reilusti paahtomallasta ja kuivatupakkaa. Öljyisyyden taso on näyttävä, siirappista olemusta rungossa riittää. Medium tasoinen tuo on, mutta todellakin helposti soljuvaa. Tynnyrit ovat tuossa alati, antaen makua ja syvyyttä kokonaisuuteen erinomaisesti. Pohjateos tässäkin on kyllä poikkeuksellinen. Ja rohkea siis. MUUTA MAINITTAVAA: Ehtaa BA kampetta. Syvän antava, riittävän ronski, kauniin viipyilevä ja runsas. Erinomainen kokonaisuus. BOTTLED 8/2023 TASTED 4/2024

Post author: Grey
Grey
19 days ago
4.8
🪽 Horus Aged Ales, Oceanside, CA, USA. 1.kertaa itselle vihdoin vuoroon tämäkin panimo. Aina pitänyt itselle sopimattoman ultrapastry tekijöinä näitä 🪽 OLUT: Exquisite Blend One: Phillip's Three Little Birds PANIMO: Horus Aged Ales OLUTTYYPPI: Imperial Stout (BA Blend) MAA: Yhdysvallat VAHVUUS (ABV): 13.1% VÄRI (EBC): Musta (76.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Upean puhdas ja jopa leikkaavan voimallinen. Bourbon tulee ruusuisen samettisena, mineraalisen puhtaana, viehkon vaniljaisena ja tammipuumaisen jykevänä. Makeus esittäytyy lähinnä samettisena hentoisena suklaana. Viikuna heräilee lämmön myötä. VAAHTO: Periaatteessa olematon. GREY’S VIEW Pappy Van Winkle (27kk) & Elijah Craig (19kk) & George T. Stagg (23kk) Bourbon BA Blend. Tosiaan kolme eri Imperial Stoutia, jokainen tynnyröity erikseen ja lopuksi sitten blendattu yhteen. Sen verran hieno tuoksu tuossa, että huh! Katsotaan ensisiemaus. Nyt on kertovaa tavaraa. Ja herkullista! Uskomaton pohja, kun näin upeasti kantaa tällaisen tynnyröinnin. Maku on upea. Samettisen ruususuklainen, reilusti rakean rukiinen, hieman saaristolaisleipäinen. Myös rantakivikkoa, sammalta, ikimetsän kosteutta ja sokereita löytyy hyvässä tasapainossa. Kuivatupakkaa on vain hieman tässä. Todella upea kärkimaku, josta sitten Bourbon aloittaa työt heti. Bourbon Blend on nyanssisen yksityiskohtaista, tasapainoisesti voimallista ja se rapsuttelee juuri oikeista kohdista, kehittyen pitkään vielä siemauksen jälkeen. Imeytyy nätisti suun pienimpiin huokosiin. Tuntu on maaginen. Medium helppoa nautittavaa, jossa mallas esittäytyy kauniisti ja tyylikkäästi. Tuo on erinomaisen pehmeää, hienosti itsensä kantava ja hyvin kehittyvä kokonaisuus, missä on jätetty tilaa myös pienille yksityiskohdille. MUUTA MAINITTAVAA: Upea teos. Leikittelevän tuntuista. Todella herkullinen, Bourbon vetoinen Imperial Stout. Suosittelen. BOTTLED 8/2023 TASTED 4/2024

Post author: orson
orson
1 year ago
3.6
Iso, iso pettymys. Kanalipullaa, lattea ja sekava.

Post author: muikku3
muikku3
@ Bourbon
1 year ago
4.6
Aivan Jäätävän kovat Bourbon tynnyrit kerätty tähän Blendiin 🥰🥃(Kuvauksessa lukee). Todella rikas makumaailma,Puisuutta,vaniljaa,melassisempaa Bourbonin kosketus pintaa 🍺🤌.

Post author: Musamiehenoluet
Musamiehenoluet
1 year ago
4.6
Huikeasti makuja, mutta liian makea. Aivan liian makea. Tuoksussa pähkinää. Liekkö mitään muuta tuoksussa. Onhan tämä todella hyvää. Täyteläinen ja pehmeä suutuntuna. Siis todella pehmeä ja smooth. Muuten vois 5/5 antaa, mutta makeus käy alkaa tökkimään.